DRØMMEDAME: - Vi er så lykkelige, sier "Ungkaren" Andrew Firestone og Ivana Bozilovic etter at de giftet seg lørdag. Foto: All Over Press
DRØMMEDAME: - Vi er så lykkelige, sier "Ungkaren" Andrew Firestone og Ivana Bozilovic etter at de giftet seg lørdag. Foto: All Over PressVis mer

"Ungkaren" giftet seg

Andrew Firestone giftet seg med Ivana Bozilovic i helgen.

SEHER.NO: Kjekkasen Andrew Firestone (32) var den tredje ungkaren i det populære porgrammet "The Bachelor" i USA. Han valgte søte Jen Schefft, men paret ble aldri mer enn gode venner.

Flere år med jakten på den store kjærligheten er nå over for Andrew. I helgen giftet kjekkasen seg med sin vakre kjæreste, Ivana Bozilovic (30).

- Da jeg sto der oppe og så Ivana komme mot meg, tenkte jeg at jeg måtte være den heldigste mannen i live som får tilbringe resten av livet med den kvinnen, forteller Firestone til US Weekly.
Paret traff hverandre i begynnelsen av 2007, og Andrew fridde i september i fjor. Lørdag ettermiddag ga de to hverandre sitt ja foran venner og familie i Los Olivos i California.

- Vi er så lykkelige. Det er spesielt å kunne dele denne fantastiske dagen med familie og venner. Det kunne ikke vært mer perfekt, sier paret til US Weekly.

Etter at Andrew hadde kysset bruden, gikk de nygifte  sammen ut av kirken med Bon Jovis "Livin' on a Prayer" i bakgrunnen.

- Det var et fantastisk øyeblikk, forteller en av gjestene.

LES OGSÅ: Ungkaren-parene i dag