BRUDD: Megan Marx og Tiffany Scanlon møttes under en fjerde sesongen av «The Bachelor Australia». Nå kan det imidlertid se ut til at lykken har tatt slutt. Foto: Matthew Poon/Newspix/REX/Shutterstock, NTB scanpix
BRUDD: Megan Marx og Tiffany Scanlon møttes under en fjerde sesongen av «The Bachelor Australia». Nå kan det imidlertid se ut til at lykken har tatt slutt. Foto: Matthew Poon/Newspix/REX/Shutterstock, NTB scanpixVis mer

«Ungkaren»-duoen Megan Marx og Tiffany Scanlon:

- «Ungkaren»-frierne avbrøt forholdet til hverandre

- Jeg har hatt noen tøffe uker.

(Seoghør.no): Da den fjerde sesongen av «The Bachelor: Australia» gikk av stabelen i fjor, var det mange som fikk sjokk.

De to australske jentene, Megan Marx (27) og Tiffany Scanlon (30) utviklet nemlig et godt vennskap under tiden i «Ungkar»-huset, og i oktober ble det kjent at de to angivelig var blitt kjærester. Dette skrev The Guardian.

KJEMPET OM «UNGKAREN»: Megan Marx og Tiffany Scanlon ble sammen etter at de begge jaktet på hjertet til Richie Strahan (bildet). Nå er begge to ungkarskvinner igjen. Foto: NTB Scanpix
KJEMPET OM «UNGKAREN»: Megan Marx og Tiffany Scanlon ble sammen etter at de begge jaktet på hjertet til Richie Strahan (bildet). Nå er begge to ungkarskvinner igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå ser det imidlertid ut til at lykken har snudd for turtelduene.

I et nytt intervju med Daily Mail Australia har nemlig Marx fortalt at hun ikke har hatt det så bra i den siste tiden.

- Jeg har hatt noen tøffe uker, så dette var en perfekt pause, fortalte Marx.

Marx har nylig vært på ferie med noen venninner i Indonesia, og har lagt ut en rekke bilder fra turen på sin Instagram-profil.

«Akkurat hva jeg trengte i dag. Natur, dykking og ensomhet», skrev hun under et av bildene.

Scanlon har i mellomtiden reist til deres hjemby, Perth i Australia.

Hinter om et mulig brudd

Paret, som har datet i omlag åtte måneder, flyttet sammen til Bali etter deltakelsen i «Ungkaren»-programmet.

Ryktene rundt et mulig brudd begynte å svirre da Scanlon la ut et bilde med noen noe spesielle hashtagger, samtidig som hun satt alene på stranden og så utover havet.

«Tilbake hjemme» og «tapt i livet», var noen av emnetaggene hun benyttet.

Ingen av de to kvinnene har så langt kommentert bruddryktene direkte.

- To sjeler smeltet sammen

I sosiale medier har både Marx og Scanlon tidligere delt en rekke kjærlige bilder der de poserer sammen. Duoen fremstår uadskillelige, noe de selv understreker via blant annet Instagram.

- Jeg møtte Tiffany på en sær måte, men fra første stund kjentes det som om to sjeler smeltet sammen til én. Vennskapet utviklet seg til noe større, skrev Marx på sin Instagram-profil.

På 30-årsdagen til førstnevnte valgte Marx også å overraske Scanlon med en eksotisk reise som gave.

- Jeg tror det er skjebnen som har ført meg og Megan sammen. De siste månedene vi har tilbrakt i hennes hjemby, har vært helt fantastisk. Tusen takk, kjære, skrev Tiffany Scanlon på Instagram.

Paret har siden de begynte å date, delt flere bilder på sine Instagram-profiler.

LES OGSÅ: Nå kan Jennifers hemmelighet være avslørt