BYR PÅ ACTION: "Ungkaren"-programleder Chris Harrison avslører til Radaronline at den aktuelle sesongen av sjekkeprogrammet byr på overraskelser. Foto: All Over Press
BYR PÅ ACTION: "Ungkaren"-programleder Chris Harrison avslører til Radaronline at den aktuelle sesongen av sjekkeprogrammet byr på overraskelser. Foto: All Over PressVis mer

Ungkaren-frier falt for produsenten

Nok en sjokkavsløring for sjekkeserien.

SEHER.NO: "Ungkaren" startet som et uskyldig sjekkeprogram på amerikansk TV, men har utviklet seg til å bli et av de mest skandaløse TV-programmene på skjermen.

Denne sesongen er det den kjekke piloten Jake Pavelka som sjekker amerikanske damer, men nå avslører flere underholdningsmedier at Pavelka blir dumpet av en av frierne, som heller faller for en produsent i serien.

I et intervju med Radaronline forteller seriens programleder, Chris Harrison, at alle de saftige detaljene snart blir avslørt på skjermen.

- Jeg kan avsløre at neste uke vil alle spørsmålene deres bli besvart, forteller programlederen, som kan avsløre at alle i showet under innspillingen ble påvirket av sesongens spesielle vending.
 
- Det var en hendelse som vi aldri har opplevd før. Det var tøft for alle, de på settet, kvinnene og Jake. Forhåpentligvis kan vi glemme dette slik at det ikke vil dominere denne sesongen, sier Harrison til Radaronline.

Tidligere sesonger har også bydd på spesielle overraskelser i programmet. I vår ble ungkarskvinnen Melissa Rycroft avvist av ungkaren Jason Mesnick på landsdekkende TV.  Finalen tok en svært spesiell vending da Jason, som hadde fridd til en overlykkelig Melissa, senere angret og valgte en av de andre frierne.
 
"Ungkaren" - eller "The Bachelor" som serien kalles i USA - sendes på den amerikanske TV-kanalen ABC på mandager.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skal prøve å finne en kjæreste