BRUDD: Natalie Davadi og Stig Kjos annonserte tirsdag at de har gjort det slutt. Dermed føyer de seg inn i en lang, lang rekke med brudd etter Ungkaren. Foto: TVNorge
BRUDD: Natalie Davadi og Stig Kjos annonserte tirsdag at de har gjort det slutt. Dermed føyer de seg inn i en lang, lang rekke med brudd etter Ungkaren. Foto: TVNorgeVis mer

"Ungkaren" er dømt til å mislykkes

Bare 2 av 17 ungkarspar lykkes. - Når sannheten kommer frem, blir alt annerledes, sier samlivsekspert.

SEHER.NO: - Det er ikke overraskende at forholdene tar slutt etter kort tid. Det blir en slags opphetet stemning på tv, og det er om å gjøre å finne seg en annen. En mister litt av den kritiske sansen sin under slike forhold.

Dette sier samlivsekspert Åsa Rytter Evensen til Seher.no, etter at nok et Ungkaren-par har gått hver sin vei.

Tirsdag ble det kjent at Stig Kjos og jenta han valgte i TVNorge-serien, Natalia Davadi, har gjort det slutt.

Dermed føyer de seg inn i en lang rekke over Ungkaren-par som har brutt forholdet. Av de ungkarenparene Seher.no har gått igjennom har bare 2 av 17 par lyktes, ingen av de norske parene har holdt.

- En blir ikke så godt kjent under slike tv-innspillinger, så en kjenner hverandre ikke godt nok når en plutselig har blitt et par. Så når sannheten om personlighetene kommer frem i virkeligheten etter tv-innspillingen, blir alt annerledes, fortsetter Rytter Evensen.

Det handler om flaks
Max Marius Almaas var ungkar da han i 2003 var med i første runde av den populære TVNorge-serien. Foran en halv million seere fridde han til slutt til svenske Marie Ljung.

Men like etter at kameraene var slått av, gjorde de to det også slutt.

Åsa Rytter Evensen forteller Seher.no at det virkelig er vanskelig å finne "Den rette" i tv-innspillinger som Ungkaren.

- Jeg tror det er mulig å finne seg den rette, men det er ikke hovedtendesen. Det er slettes ikke umulig - men det handler mest om flaks, ler hun.

- Mer forskjellige enn jeg hadde trodd
Ungkarskvinnen Janniche Adolfsen valgte seg Marius Heyerdal i Ungkarskvinnen, men de holdt bare sammen i to uker.

- Jeg så bare ikke noen fremtid med Janniche i den situasjonen vi var i, sa Marius til VG.

Han siktet til at de på grunn av tv-sendingene måtte holde forholdet hemmelig i seks måneder. Dessuten fant han ut at de to ikke passet sammen...

- Det viste seg at vi var mye mer forskjellig enn jeg hadde trodd, sa han til avisa en uke etter at siste program ble sendt.

Det har heller ikke gått så bra i Sverige. Andreas Lauritzen var ungkar i svenske Ungkaren i 2003, "Bachelor", men han vraket Tess Bylund.

- Vi var kjærester i knapt en måned. Jeg var virkelig forelsket, men Andreas hadde ikke de samme følelsene for meg, sa Bylund til Expressen.

Brudd etter brudd etter brudd
I USA er det kun 2 av 13 par som har holdt sammen etter innspillingen av "The Bachelor". I første sesong fridde ungkaren Alex Michel til vakre Amanda Marsh.

Også de klarte bare å holde sammen i noen måneder.

Fem sesonger har gått av amerikanske Ungkarskvinnen. I skrivende stund er flotte Jillian Harris i full sving med å velge og vrake på tv, men skal vi tro statistikkene har hun ikke mye å håpe på...

For til tross for at den aller første ungkarskvinnen, Trista Sutter, fremdeles holder sammen med sin beiler Ryan, er de tre andre kvinnene som har vært Ungkarskvinnen i USA single igjen...

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Rådførte seg med eks-ungkar