<strong>SNUDD PÅ HODET:</strong> Livet til DeMario har blitt snudd på hodet etter anklagene mot han i den såkalte «Ungkaren»-skandalen. Foto: NTB scanpix
SNUDD PÅ HODET: Livet til DeMario har blitt snudd på hodet etter anklagene mot han i den såkalte «Ungkaren»-skandalen. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Ungkaren»:

«Ungkaren»-deltakeren åpner seg om anklagene

- Jeg sørget for at kameraene fulgte etter oss, hevder DeMario Jackson.

Publisert

(Seoghør.no): Etter det ble kjent at det hadde oppstått en oppsiktsvekkende hendelse under innspillingen av programmet «Bachelor in Paradise» i Mexico, har det stormet rundt deltakerne DeMario Jackson (30) og Corinne Olympios (24).

Det har vært mye uklarheter i hva som egentlig skjedde, men flere kilder, og Corinne selv, hevder at DeMario skal ha forgrepet seg på henne mens hun var kraftig beruset.

Nå åpner DeMario, som etter hendelsen fikk sparken fra et rekrutteringsselskap han var ansatt i, seg om hva han mener egentlig skjedde.

- Det var sannsynligvis en av de villeste nettene i hele mitt liv, forteller han om den første innspillings-dagen til E! News, før han går videre inn på hendelsen som har skapt skandale.

Saken fortsetter nedenfor.

Møttes i baren

DeMario forteller at hans første ordentlige møte med Corinne var i baren da innspillingen startet, og at de raskt fant tonen siden begge to hadde vært med i «Ungkaren» og «Ungkarskvinnen» tidligere.

- Vi hang sammen og snakket om hvordan vi hadde blitt fremstilt på TV tidligere. Vi lo og koste oss som to gode venner. Så begynte vi ha det litt mer moro mens vi drakk noen drinker.

Han innrømmer at de tok et par shot hver og etter hvert ble ting litt hetere mellom dem.

- Hun havnet i armene mine og vi begynte å kline i baren, forteller han, og hevder videre at Corinne flettet beina sine rundt ham.

- Da tenkte jeg bare: «Hell yeah!» Jeg var med på leken. Jeg tror ikke at noen single menn, kanskje noen gifte, ville ha avvist Corinne. Hun er en nydelig jente.

- Corinne tok iniativet

Videre forteller han at hele gruppen etter hvert begynte og mingle rundt, og at Corinne ikke så full ut. DeMario hevder også at det var Corinne som ville at de to skulle gå til bassenget.

- Det er litt rart for når du er mann, i alle fall afroamerikaner, samme hvor du er, så er du alltid på utkikk etter ting som kan hjelpe deg hvis noe skulle skje. Jeg sørget for at kameraene fulgte etter oss. Det bare føltes naturlig akkurat da. Jeg tror det var instinktene mine, forklarer han til nettstedet.

Da de havnet sammen i bassenget hevder DeMario at det var Corinne som tok initiativet.

- Vi kysset og befølte hverandre, men det var ikke altfor seksuelt enda. Det ble villere fordi det var hun som ledet an det hele. Noe jeg synes var sexy. Når du har en svært attraktiv jente som forteller deg hva hun vil. Det er veldig sexy. Jeg liker det.

Han innrømmer at de hadde tatt av seg badetøyet på dette tidspunktet, og da de gikk ut av bassenget ønsket Corinne oralsex.

- Jeg satt ved bassengkanten med beina i vannet, og plutselig kommer hun opp av bassenget og trykker underlivet sitt mot fjeset mitt, hevder han videre.

DeMario bekrefter deretter til E! News at det ble utført oralsex.

Saken fortsetter nedenfor.

- Hun fikk drikkeforbud

DeMario forteller også at fikk høre at Corinne hadde vært med tre andre menn samme kveld. Selv så han henne kysse deltageren, Derek Peth.

- Jeg så ikke personlig at det skjedde noe mellom henne og de to andre, sier han.

<strong>I LA:</strong> DeMario Jackson og advokaten Walter Mosley ble nylig observert utenfor en restaurant sammen. Foto: NTB Scanpix
I LA: DeMario Jackson og advokaten Walter Mosley ble nylig observert utenfor en restaurant sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Neste morgen våknet alle opp veldig fyllesyke, men alt virket fint, og Corinne var en av de første han møtte.

- Vi snakket sammen og jeg ga henne en klem, så gikk vi alle opp og spiste frokost. Hun var ikke sint, og vi hang sammen. Jeg tilbød henne faktisk en shot, men hun fortalte at produksjonen hadde gitt henne drikkeforbud den dagen.

Da en produsent for TV-serien tre dager senere tok DeMario til side for å informere ham om anklagene, fikk han sjokk.

- Han sa at jeg måtte trekke meg, og fortelle resten av produksjonen at jeg var takknemlig for muligheten, men at jeg ikke var der av de rette grunnene. Jeg bare: «Hva faen?», og han svarte meg: «Jeg kan ikke fortelle deg det jeg vet, men det kommer til å ende stygt hvis du ikke drar i kveld, hevder DeMario til E! News.

Kort tid etter ble hele innspillingen stoppet, og alle reiste hjem mens etterforskningen pågikk.

- Mitt verste mareritt

Corinne selv sier derimot at det er hun som er offeret, og flere kilder hevder at DeMario skal ha forgrepet seg på henne mens hun var kraftig beruset.

- Jeg er et offer og jeg har brukt den siste uken på å skjønne hva som skjedde den 4. juni, het det i uttalelsen.

Corinne la til at hun har et vagt minne fra kvelden, men hun er likevel innforstått med at «noe alvorlig» skal ha skjedd. Hun forteller at det er en konkret årsak til at produksjonen stoppet opptakene.

- Som en kvinne har dette vært mitt verste mareritt, og nå har det blitt en realitet, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>UNGKAREN:</strong> Corinne Olympios har tidligere vært med på «Ungkaren». Foto: Splash News / NTB Scanpix
UNGKAREN: Corinne Olympios har tidligere vært med på «Ungkaren». Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Gjenopptar innspillingen

Det var forrige uke TV-selskapet Warner Bros meldte i en pressemelding at de gjenopptar innspillingen av «Bachelor in Paradise».

Årsaken er at produsentene konkluderte med at det ikke hadde skjedd noe overtramp av programmets regler.

- Vi tar slike hendelser svært alvorlig. Sikkerheten til deltakerene og produksjonsteamet er noe vi tar på alvor, så vi stoppet filmingen for at etterforskerne kunne gjøre jobbe sin. Vår etterforsker fikk hjelp av flere andre etterforskere, og de er nå ferdige med sitt arbeid.

- Produksjonen av denne sesongen av «Bachelor in Paradise» vil fortsette, men vi kommer til å endre litt på våre regler og prosedyrer for å bedre sikkerheten til alle involverte, står det i pressemeldingen ifølge US Magazine.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>TV-PROGRAM STOPPET INNSPILLINGEN:</strong> Ryktene har den siste tiden svirret rundt DeMario Jackson og Corinne Olympios. Foto: NTB Scanpix
TV-PROGRAM STOPPET INNSPILLINGEN: Ryktene har den siste tiden svirret rundt DeMario Jackson og Corinne Olympios. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En talsperson for TV-kanalen ABC, som realityserien sendes på, bekrefter at produksjonen fortsetter.

- Vi er glade for at etterforskningen nå er over, og med tanke på resultatet vil serien fortsette produksjonen, og sendes på TV i sommer, sa han til samme magasin.

Det er ikke klart hvem som vender tilbake til Mexico, men DeMario bekrefter at han ikke er en av dem. Det er heller ikke Corinne.

LES OGSÅ: «Ungkarskvinnen» på hemmelig besøk i Oslo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer