<strong>TV-PROGRAM TATT AV SKJERMEN:</strong> Ryktene svirrer rundt DeMario Jackson og Corinne Olympios. Foto: NTB Scanpix
TV-PROGRAM TATT AV SKJERMEN: Ryktene svirrer rundt DeMario Jackson og Corinne Olympios. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Ungkaren»:

«Ungkaren»-deltaker har fått sparken etter skandalen

- Jeg vil bare at sannheten skal frem, sier DeMario Jackson.

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det stormer rundt «Ungkaren»-deltakerne DeMario Jackson og Corinne Olympios etter det ble kjent at det hadde oppstått en oppsiktsvekkende hendelse under innspillingen av programmet «Bachelor in Paradise».

Hendelsen fant sted i Mexico, og involverte deltakerne DeMario Jackson og Corinne Olympios. Begge har vært tidligere deltakere av de populære reality-konseptene «Ungkaren» og «Ungkarskvinnen».

Det er fremdeles mye uklarhet i hva som egentlig skjedde, men flere kilder har hevdet at Jackson skal ha forgrepet seg på Olympios mens hun var kraftig beruset.

Olympios har hevdet at hun ser på seg selv som et offer etter hendelsen som skal ha skjedd i et svømmebasseng, mens DeMario Jackson har sagt at han ikke har gjort noe galt.

Mistet jobben

Til det amerikanske magasinet Inside Edition forteller Jackson at han har fått sparken fra et rekrutteringsselskap han var ansatt i, som følge av hendelsen.

- Jeg har blitt utsatt for et karakterdrap. Familienavnet mitt har blitt dratt gjennom søla. Det eneste jeg vil nå er at sannheten kommer frem. Jeg tror sannheten vil komme frem i de videoklippene, sier han til magasinet.

<strong>I LA:</strong> DeMario Jackson og advokaten Walter Mosley ble nylig observert utenfor en restaurant sammen. Foto: NTB Scanpix
I LA: DeMario Jackson og advokaten Walter Mosley ble nylig observert utenfor en restaurant sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jackson legger også til at han ikke klandrer Corinne Olympio for at han mistet jobben.

- Jeg skylder ikke på noen akkurat nå. Alt jeg vil ha er de videoene.

- Jeg er et offer

Natt til torsdag tok Corinne selv bladet fra munnen.

- Jeg er et offer og jeg har brukt den siste uken på å skjønne hva som skjedde den 4. juni, het det i uttalelsen hun har gitt til media.

Olympios la til at hun har et svakt minne fra kvelden, men er likevel innforstått med at «noe alvorlig» skal ha skjedd. Hun fortalte at det er en konkret årsak til at produksjonen stoppet opptakene.

- Som en kvinne har dette vært mitt verste mareritt, og nå har det blitt en realitet, sa hun.

<strong>DELTAKER:</strong> Corinne Olympios var med i serien «Ungkarskvinnen». Foto: NTB Scanpix
DELTAKER: Corinne Olympios var med i serien «Ungkarskvinnen». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ber om tålmodighet
Også programlederen for «Bachelor in Paradise», Chris Harrison, har gått ut i media og bedt om respekt for deltakernes privatliv.

- Det er flere motstridende detaljer i flere forskjellige medier om hva som skjedde. Det er også mye feilaktig informasjon der ute. Vi anbefaler alle å være tålmodige til etterforskningen er over, heter det blant annet i programlederens uttalelse.

Det er det amerikanske magasinet Variety som siterer Harrison på uttalelsen.

Han understreker at han velger å holde tilbake informasjon i uttalelsen sin, av respekt for de involverte i både produksjonen og programmet.

- Jeg vet at vi i vår tidsalder forventer svar med én gang, men akkurat nå er ikke det mulig. Jeg oppfordrer alle til å respektere privatlivet til alle som er involvert i saken, så skal vi informere dere så fort vi kan, forklarer programlederen.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer