<strong>BLE FORELDRE:</strong>- - Livene våre har forandret seg så mye på to år. Nå har vi blitt velsignet med den beste forandringen noensinne, en liten pike, sier tidligere Ungkaren-deltaker Melissa Rycroft Strickland, her med ektemannen Tye Strickland, til People. Foto: Stella Pictures
BLE FORELDRE:- - Livene våre har forandret seg så mye på to år. Nå har vi blitt velsignet med den beste forandringen noensinne, en liten pike, sier tidligere Ungkaren-deltaker Melissa Rycroft Strickland, her med ektemannen Tye Strickland, til People. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ungkaren-deltaker ble mamma

- Livene våre har forandret seg så mye på to år, sier Melissa Rycroft Strickland.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ett år og to måneder etter at hun giftet seg med forsikringsselgeren Tye Strickland, er lykken fullkommen for den tidligere «Ungkaren»-finalisten Melissa Rycroft Strickland (27) .

Onsdag kveld ble paret foreldre til en velskapt liten jente, ifølge People.

Datteren, som ifølge bladet veide litt over 3 kg da hun ble født, har fått navnet Ava Grace.

Rycroft ble kjent da hun i 2009 først kapret «Ungkaren» s hjerte, før hun ble dumpet på TV til fordel for Molly Malaney, som kom på andreplass i sjekkeserien.

Men nå er hun bare glad for å ha slått seg til ro med Tye.

- Livene våre har forandret seg så mye på to år. Nå har vi blitt velsignet med den beste forandringen noensinne, en liten pike, sier hun til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Nei hun er ikke gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer