TRAGISK: Gia Allemand døde onsdag. Hun ble bare 29 år gammel. Foto: ABC/Splash News/ All Over Press
TRAGISK: Gia Allemand døde onsdag. Hun ble bare 29 år gammel. Foto: ABC/Splash News/ All Over PressVis mer

Ungkaren-deltager tok sitt eget liv

Familie og venner er i sjokk og dyp sorg etter bortgangen til reality-stjernen Gia Allemand.

SEOGHØR.NO: Tirsdag denne uken ble det kjent at den tidligere «The Bachelor»-deltakeren Gia Allemand var blitt fraktet i all hast til sykehuset i New Orleans «som følge av en svært alvorlig medisinsk hendelse».

Onsdag døde hun på sykehuset etter å ha påført seg en alvorlig hjerneskade og organsvikt da hun prøvde å ta sitt eget liv, skriver TMZ.com.

- Hun døde fredfullt med sin mor, kjæreste og andre nære venner ved sin side. Gia Allemand vil bli husket som en kjærlig kvinne som elsket familien sin og for sin medfølelse for hjemløse dyr. Detaljer rundt begravelsen vil komme i en ny kunngjøring når alt er klart. På vegne av familien ber vi om å respektere privatlivet deres i denne tiden, sier Allemands talsperson i en pressemelding, ifølge E!Online.

Det var reality-stjernens kjæreste, Ryan Anderson, som fant henne bevisstløs i sitt eget hjem mandag kveld og varslet 911.

- Gia var det vakreste menneske jeg kjente, både på utsiden og innsiden. Hun smilte alltid og fikk alle andre rundt seg til å smile også. Hun har hatt en utrolig innvirkning på livet mitt og alle som kjente henne var heldige. Alt jeg har igjen nå er minnene vi delte, og jeg håper å videreføre verdiene, troen og kjærligheten vi hadde sammen, skriver Anderson i en kunngjøring.

Paret skal ha hatt et turbulent forhold den siste tiden, og dette skal ha gått hardt innpå Allemand. Men det er ikke kjent om dette er grunnen til at hun tok sitt eget liv, melder TMZ.com.

29-åringen var med i sesong 14 av «The Bachelor» og kom helt til finalen. Hun ble ikke valgt av den single kjekkasen Jake Pavelka, som heller spurte om Vienna Girardis hånd. Pavelka uttrykte sin sorg over dødsfallet på Twitter onsdag:

- Jeg måtte stoppe bilen for jeg klarte ikke slutte å gråte. Jeg er i sjokk og helt knust over nyheten. Hun var en av de fineste menneskene jeg noen gang har kjent, og en god venn. Tankene mine går til familien i denne vanskelige tiden. Vi har mistet en engel. Jeg savner deg Gia.LES OGSÅ: - Jeg prøvde å ta livet mitt