BOIKOTT: - Man kan vel si det sånn at jeg plutselig er ferdig med dette, jeg er rett og slett ikke "keen" på å bruke mer tid på pressen, sier Jørgen Festervoll. Foto: TVNorge
BOIKOTT: - Man kan vel si det sånn at jeg plutselig er ferdig med dette, jeg er rett og slett ikke "keen" på å bruke mer tid på pressen, sier Jørgen Festervoll. Foto: TVNorge Vis mer

Ungkaren boikotter pressen

- Jeg er plutselig ferdig med dette, mener Jørgen Festervoll.

Publisert
SEHER.NO: I slutten av april ble det kjent at det var Katinka Hellan (21) som falt best i smak for Jørgen Festervoll (30) i TVNorge-programmet "Ungkaren 20 vs. 40". Uka etterpå kom det også frem at de to har funnet tonen enda mer etter at TV-kameraene ble slått av.

Nå er imidlertid Asker-kjekkasen lei av å være i medienes søkelys.

- Man kan vel si det sånn at jeg plutselig er ferdig med dette, jeg er rett og slett ikke "keen" på å bruke mer tid på pressen, sier han til Seher.no.

Som Seher.no tidligere har skrevet skrevet, jobber Festervoll med energi- og klimaspørsmål. Ifølge ham selv, har han den siste tiden hatt svært mye å gjøre på jobb - noe som gjør det enda mer fornuftig å kutte pressen.

- Er ikke fokuset på deg og Katinka noe du bør tåle etter å ha vært selveste "Ungkaren" på TVNorge, Jørgen?

- Det er klart jeg bør forvente det, og dette er overhodet ingen sutring. Men nå er programmet over, og jeg ønsker ikke å bidra til at privatlivet mitt blir brettet ut i media. Jeg har overhodet ikke behov for å leve forholdet mitt med Katinka gjennom pressen. Hvis jeg ikke er der, vil også det hele fade ut.

Nå håper 30-åringen at fjorårets ungkar, Stig Kjos, har lyst til - igjen - å overta stafettpinnen, slik at det ikke blir Jørgen som omtales som eks-ungkar.

- Hvis han ønsker det, er jeg veldig komfortabel med at han tar dette videre. Jeg har ikke noe behov for å ha "Ungkaren" hengende over meg, sier Jørgen, som innrømmer at dette er noe han har tenkt gjennom lenge.

- Jeg tenkte selvfølgelig på dette før jeg ble med i programmet, at det er en pris jeg må betale - å bli kjent igjen på gata og slike ting. Og det takler jeg. Det er veldig hyggelig, og jeg har ikke noe dårlig forhold til mediene - men nå håper jeg at pressen finner andre med et større eksponeringsbehov enn det jeg har.

- Har Katinka den samme tankegangen?

- Sånn jeg oppfatter det, er vi helt like på det området. Vi har overhodet ikke noe behov for å leve ut forholdet vårt gjennom pressen, sier Jørgen Festervoll til Seher.no.

Pressekontakt for "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge, Thea Lund Kristoffersen, forsvarer Festervolls valg om å holde seg unna pressen.

- Jørgen har gjort en kjempeinnsats hele veien. Han har stått på og stilt opp til intervjuer når det måtte være. Hva han ønsker å gjøre etter at programmet er ferdig på TV-skjermen, det er helt opp til han. Det er hans valg, mener hun.

Da "Jakten på kjærligheten" ble sendt på TV 2 i høst, skrev Seher.no om kontraktene frierne måtte skrive under på før du ble med i programmet. I kontrakten sto det blant annet at deltagerne måtte snakke med pressen i cirka ett år etter at programmet var ferdig på skjermen.

- Vi har ingen kontrakter der deltagerne pålegges noe slikt i etterkant, forteller Thea Lund Kristoffersen.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Vi kalte hverandre ikke kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer