POPULÆR: Her er alle de tredve kvinnene Chris fikk selskap av under årets 'Ungkaren'-sesong. I sesongen som sendes på kanalen FEM gjenstår kun fire beilere. Foto: Promobilder / ABC
POPULÆR: Her er alle de tredve kvinnene Chris fikk selskap av under årets 'Ungkaren'-sesong. I sesongen som sendes på kanalen FEM gjenstår kun fire beilere. Foto: Promobilder / ABCVis mer

«Ungkaren» avslører sin pinligste date

- Hun lå på fortauet og fniste.

PINLIG DATE: Chris Souls avslører sin pinligste date. Foto: All Over Press
PINLIG DATE: Chris Souls avslører sin pinligste date. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: 30 vakre kvinner har kjempet om hjertet til bonden Chris Soules (33) i TV-serien «Ungkaren».

I Norge sendes serien på TV-kanalen FEM, og nå gjenstår fire kvinner i blant de håpefulle beilerne.

I løpet av sesongen har man blant annet sett Chris på stevnemøter på elegante cocktail-fester, i varmluftsballong og på kritthvite strender i Bali.

Men kjekkasen har ikke alltid vært like heldig på kjærlighetsfronten – og nå har han avslørt sitt livs verste date.

Saken fortsetter under bildet
.
– Vi gikk ut på middag på en fin restaurant og daten min drakk opp to, tre flasker vin alene. Først tenkte jeg «Okay, hun liker å drikke. Det finnes verre ting i verden enn det», men etterhvert som hun ble full, forsvant hun plutselig, delte Chris med People nylig.

Men historien endte ikke der.

– Det viste seg at hun lå ute på fortauet og fniste. Hun var helt ute av kontroll. Jeg løftet henne opp og fikk henne inn i bilen. Hun hadde det gøy – det hadde ikke jeg, fortalte TV-stjernen videre.

PARTNERE: Chris hart vært med i årets sesong av den amerikanske versjonen av «Skal vi danse?». Her er han sammen med dansepartneren Witney Carson.  Foto: All Over Press
PARTNERE: Chris hart vært med i årets sesong av den amerikanske versjonen av «Skal vi danse?». Her er han sammen med dansepartneren Witney Carson. Foto: All Over Press Vis mer
Det kan se ut til at Chris har blitt bitt av TV-basillen, for han har etter «Ungkaren»-innspillingen også vært med i «Dancing With The Stars».

Konkurransen tilsvarer «Skal vi danse?» og programmet er minst like poplært i USA som det er her til lands.

Der endte han på en respektabel femteplass.

Før konkurransen, var ikke forventningene så altfor høye. I alle fall ikke hos «Ungkaren»-programleder Chris Harrison.

– Jeg ser ingen kobling mellom Chris og rytme. Han er den verste sangeren, danseren, rapperen... Han er så forferdelig dårlig, avslørte Harrison spøkefullt til bladet TV Guide.

«Ungkaren» sendes på FEM mandager kl. 21.30.

LES OGSÅ: Britney vil gifte seg – igjen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.