KASTER KLÆRNE: Anette Tonna er med i Madcons nye musikkvideo. Foto: Privat
KASTER KLÆRNE: Anette Tonna er med i Madcons nye musikkvideo. Foto: PrivatVis mer

Ungkaren-Anette i Madcon-video

Er dette "Ungkaren"-deltagerens nye karriere?

SEHER.NO: Gutta i Madcon har hatt enorm suksess det siste året. Og med hit-singelen "Beggin" har de markert seg blant landets mestselgende artister.

For cirka én måned siden spilte Madcon inn sin nyeste musikkvideo "Liar". i Oslo. Noen dager etterpå skrev Seher.no om at flere glamourmodeller hadde blitt spurt om å stille opp i videoen - gratis.


De kjente glamourmodellene Monica Hansen og Triana Iglesias er blant dem som kaster klærne i den hete videoen. Kilder Seher.no har vært i kontakt med bekrefter også at en annen profilert norsk jente - Anette Tonna (26) - gjør det samme.

Tonna var med og kjempet om Stig Kjos' hjerte i "Ungkaren 20 vs. 40", som var over i mai. 26-åringen nådde aldri helt opp i konkurransen, men har senere avslørt at hun heller aldri falt for kjekkasen fra Jessheim.

Liar er den første singelen fra Madcons "InCONvenient Truth". Albumet, som er deres tredje, kommer i salg i Norge mandag 1. desember.

Kathine Pehrsson (24) fra modellbyrået Model Factory bekreftet overfor Seher.no i starten av september at hun ble tilbudt en "rolle" i rapperduoens nye musikkvideo, men takket nei.

- Det stemmer at de spurte meg. Tilbudet kom gjennom min manager, og først tenkte jeg at det var kjempekult og at det kunne bli gøy, men så fikk jeg vite at det var ubetalt, sier Pehrsson til Seher.no.

Etter hva Seher.no får opplyst, fikk ingen - Anette Tonna inkludert - betalt for å stille opp på den hete videoinnspillingen. De frekke scenene er for øvrig fjernet fra den norske versjonen av musikkvideoen.


Anette Tonna vil overfor Seher.no ikke kommentere saken.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Mannfolka tar helt av!