- Ungene er kilden til alt godt her i livet

Pia Tjelta vil ha flere barn.

FLERE BARN: Pia Tjelta har datteren Sofia, og håper hun får flere barn i fremtiden. Her er mor og datter på Kon Tiki-premieren i sommer.  Foto: Stella Pictures
FLERE BARN: Pia Tjelta har datteren Sofia, og håper hun får flere barn i fremtiden. Her er mor og datter på Kon Tiki-premieren i sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bare 23 år gammel ble Pia Tjelta (35) mor for første gang til datteren Sofia (12), som allerde har gjort sin skuespillerdebut. 

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER 

I et nytt intervju med magasinet Henne forteller skuespilleren at hun håper å få flere barn. 

- Dette er jo helt hypotetisk - men, ja, jeg håper jeg får oppleve å få flere barn. Jeg synes unger er kilden til alt godt her i livet. Jeg kan ikke få nok av dem, forteller Tjelta. 

De siste fem årene har Pia vært sammen med skuespillerkollega Mads Ousdal som har datteren Elsa (8) fra sitt forhold med Ulrikke Døvigen. Pia fikk Sofia med Kyrre Haugen Sydness.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Elsker å spille mot samboeren  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer