PÅ SOLFERIE: I forrige uke tok Britney med seg kjæresten og barna på ferie til Mexico. Foto: All Over Press
PÅ SOLFERIE: I forrige uke tok Britney med seg kjæresten og barna på ferie til Mexico. Foto: All Over PressVis mer

- Ungene elsker ham

Popstjernens kjæreste får toppscore hos svigermor og barna.

SEHER.NO: Etter at ekteskapet med Kevin Federline tok slutt i 2007, har popprinsessen Britney Spears (27) opplevd flere nedturer, men nå ser det endelig ut til at 27-åringen har funnet kjærligheten med manageren sin, Jason Trawick (37).

Paret ble først koblet opp mot hverandre i fjor, og til tross for bruddrykter rundt dem i det siste, ser de nå ut til å trives godt i hverandres selskap.

I forrige uke tok Britney - som nylig ble kåret til årets kjendismamma - med seg kjæresten til Mexico på ferie for å nye solen sammen med sine to sønner Jayden James (3) og Sean Preston (4).

Popstjernen er imidlertid ikke den eneste som skal ha falt for Trawick. Nå hevder en kilde at også Britneys mor, Lynne Spears, skal være svært begeistret for 37-åringen.

- Lynne sa at han er den typen mann som man bare drømmer om at datteren sin skal gifte seg med. Ungene elsker ham, og han er stabil, sier en venn av Britney til Us Weekly.

Trawick sto støtt ved Britneys side da hun i fjor ble innlagt på psykiatrisk, samt da hun ble fratatt foreldreretten for sønnene i 2007.

- De fleste andre forlot henne, men Jason nektet å bli kuttet helt ut av livet hennes. Han er veldig beskyttende overfor henne, forteller kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun er helt knust