- Ungen skal ut denne uken, uansett!

Mel B går til drastiske skritt etter å ha prøvd alt for å få igang fødselen.

<strong>UTÅLMODIG:</strong> Høygravide Melanie Brown, bedre kjent som Mel B, har prøvd alt for å sette i gang fødselen på naturlig måte. Denne uken skal ungen ut, koste hva det koste vil, hevder hun. Her er stjernen avbildet i midten av juli - da hun var like over  Foto: All Over Press
UTÅLMODIG: Høygravide Melanie Brown, bedre kjent som Mel B, har prøvd alt for å sette i gang fødselen på naturlig måte. Denne uken skal ungen ut, koste hva det koste vil, hevder hun. Her er stjernen avbildet i midten av juli - da hun var like over Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Allerede i slutten av juli annonserte den tidligere Spice Girls-sangeren Melanie Brown (36) at hun skulle føde om et par uker.  

Men popstjernen, som venter sitt første barn med ektemannen Stephen Belafonte, er fortsatt gravid - drøye seks uker senere. Nå er «Scary Spice» imidlertid lei av å gå høygravid, og iverksetter drastiske tiltak for å få igang fødselen.

- Jeg snakket nettopp med legen min på telefonen og han gav meg et ultimatum, så ungen skal ut denne uken. På den ene eller den andre måten - den blir født denne uken! sier sangeren i et radiointervju ifølge FemaleFirst.

36-åringen, som har døtrene Phoenix (12) og Angel (4) fra tidligere forhold, må altså få legene til å sette i gang fødselen på kunstig vis. Dette for å forhindre at babyen vokser seg for stor i magen, kan hun fortelle.

- Ideelt sett vil jeg jo at det skal skje naturlig, men jeg har prøvd alt! Jeg har prøvd den sterke maten, løpingen, sexen... Jeg har gjort alt. Men det virker som ungen har gått i dvale der inne og bare blir større og større, så nå skal den ut, det er helt sikkert, forklarer sangeren videre.

Det virker imidlertid som at den britiske stjernen ikke har gitt opp håpet om en naturlig igangsatt fødsel helt ennå. Tirsdag skrev hun nemlig følgende beskjed på mikrobloggstedet Twitter:

«Stephen lagde nettopp en kjempegod biff til meg, jeg skylder deg en nå kjære, blunk blunk, la oss få denne babyen ut, hahaha» lød den humoristiske meldingen til ektemannen.

Nå blir det spennende å se om Mel B's tredje barn faktisk kommer til verden denne uken, eller om både hun og kjendispressen må smøre seg med enda mer tålmodighet...

Melanie Brown og filmprodusent Stephen Belafonte har vært gift siden juni 2007.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg skal ha strippere i bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer