På OSCAR-FEST: «Unge lovende»-stjernene Gine Cornelia Pedersen (t.v.) og Siri Seljeseth hadde begge kjøpt antrekkene de brukte på Moods of Norways Oscar-fest i L.A. samme dag. Alexandra Gjerpens kjole var derimot tatt med hjemmefra. Foto: Sølve Hindhamar/ Seoghør.no 
På OSCAR-FEST: «Unge lovende»-stjernene Gine Cornelia Pedersen (t.v.) og Siri Seljeseth hadde begge kjøpt antrekkene de brukte på Moods of Norways Oscar-fest i L.A. samme dag. Alexandra Gjerpens kjole var derimot tatt med hjemmefra. Foto: Sølve Hindhamar/ Seoghør.no Vis mer

Oscar 2017:

«Unge lovende»-stjernene kjøpte Oscar-antrekk i siste liten

Var på plass på Moods of Norways egen Oscar-fest.

LOS ANGELES (Seoghør.no): Natt til mandag norsk tid gikk årets Oscar-utdeling av stabelen i Hollywood.

Og selv om det stort sett var amerikanske stjerner som inntok Oscar-løperen, var det flere norske kjendiser som også koste seg i Los Angeles under utdelingen.

Klesmerket Moods of Norway arrangerte nemlig nok en gang Oscar-fest i sin butikk i Beverly Hills, og dit hadde en rekke skuespillere fra Norge tatt turen - deriblant de tre hovedrolleinnehaverne i NRK-suksessen «Unge lovende».

Siri Seljeseth (28), Alexandra Gjerpen (31) og Gine Cornelia Pedersen (30) tok seg en prat med Seoghør.nos reporter på den norske Oscar-festen.

Kjøpte antrekk i siste liten

Og både Siri og Gine kunne avsløre at kveldens festantrekk langt ifra var godt planlagt - i motsetning til det som er vanlig blant Hollywoods største stjerner.

- Jeg har på meg en jumpsuit fra Guess, som er kjøpt på Beverly Center i dag, forteller Gine.

- Hva er det dette merket heter, da? Maje. Fransk. Den kjøte jeg også her i dag, hehe, legger Siri til.

Saken fortsetter under bildet.

PYNTET TIL FEST: «Unge lovende»-stjernene Gine Cornelia Pedersen, Siri Seljeseth og Alexandra Gjerpen var til stede på Moods of Norways Oscar-fest i Beverly Hills natt til mandag. Foto: Sølve Hindhamar/ Seoghør.no 
PYNTET TIL FEST: «Unge lovende»-stjernene Gine Cornelia Pedersen, Siri Seljeseth og Alexandra Gjerpen var til stede på Moods of Norways Oscar-fest i Beverly Hills natt til mandag. Foto: Sølve Hindhamar/ Seoghør.no  Vis mer

Alexandra Gjerpen derimot, hadde heller valgt å pakke med seg et antrekk i bagasjen.

- Det er Gestuz. Som jeg hadde tatt med hjemmefra! understreker hun muntert.

Det profilerte trekløveret forteller at de setter pris på en liten ferie før de begynner innspillingen av sesong tre av «Unge lovende». Og Alexandra legger ikke skjul på at hun synes det er gøy å være til stede på Moods' Oscar-fest.

PÅ FEST: Thomas Hayes, kjent som William i «Skam», var også til stede på Moods-festen i Hollywood. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
PÅ FEST: Thomas Hayes, kjent som William i «Skam», var også til stede på Moods-festen i Hollywood. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

- Jeg synes det er superstas! Brunost og vafler og sprit! Det kan jo ikke bli bedre enn det, fastslår hun fornøyd.

Har dere en drøm om å slå igjennom i Hollywood selv?

- Det hadde vært veldig gøy, men jeg har ikke noen store forhåpninger om det. Det er jo veldig mange om beinet her, og jeg har det veldig bra i Norge. Men selvfølgelig, det hadde vært kjempegøy å jobbe her også, og se hvordan det er, sier Gine.

Drømmer om Leonardo og «Moonlight»-stjernen

Før jul ble det kjent at ungdomsserien «Skam» er blitt solgt til USA, og at det vil bli produsert en amerikansk versjon av tv-fenomenet.

Siri Seljeseth, som både spiller en av hovedrollene og er kvinnen bak «Unge lovende», ønsker ikke helt det samme for sin serie.

- Det vi helst vil er jo at de skal vise vår serie her, mer enn at de skal lage en ny. For det er noe eget med den Oslo-stemningen og det norske preget den har, sier hun til Seoghør.no.

Siri legger til at det som virker mest spennende med å få jobbe i Hollywood, er det å kunne få jobbe med de som er best på det de driver med.

- Hvilke Oscar-stjerner ville dere helst ha spilt mot selv, da?

- Nå vant jo Mahershala Ali i dag, og han syns jeg er helt fantastisk. Så dét hadde vært gøy, sier Siri om «Moonlight»-skuespilleren som vant Oscar for beste mannlige birolle.

- Jeg har bare ett svar til dét: Leonardo DiCaprio. Min ungdomsdrøm av et menneske. Jeg har vært fan siden før «Titanic», skyter Gine inn.

Vant Oscar: I 2016 vant Leonardo DiCaprio sin første Oscar for hovedrollen i «The Revenant». Video: NTB scanpixVis merVis mer Vis mer

- Han har ikke vært nominert til Oscar tror jeg, men Ben Mendelsohn står veldig høyt på min liste. Han er bare helt fantastisk! Alt han gjør, jeg klarer bare ikke å slutte å se på ham. Eller Tom Hardy, for han er veldig, veldig heit, sier Alexandra.

- Og Meryl Streep, det hadde ikke vært feil, avslutter Siri.

LES OGSÅ: Her ankommer stjernene Oscar-løperen