Romeo Beckham og Millie Bobby Brown:

Ung flørt med kjent tv-stjerne

Det er ikke bare Brooklyn Beckham som får oppmerksomhet for sine damer. Nå følger Romeo i storebrors fotspor.

VOKSER TIL: At David Beckhams barn vokser til, er det liten tvil om. Nå har det også oppstått romanserykter rundt hans mellomste sønn, Romeo (nr. fire f.v.). Foto: NTB Scanpix
VOKSER TIL: At David Beckhams barn vokser til, er det liten tvil om. Nå har det også oppstått romanserykter rundt hans mellomste sønn, Romeo (nr. fire f.v.). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at Victoria (44) og David Beckhams (43) barn vokser til. Parets eldste sønn, Brooklyn (20), kunne i midten av desember bekrefte at han har funnet lykken med modellen Hana Cross (21), etter tidligere å ha hatt et av-og-på-forhold med skuespiller Chloë Moretz (22) i flere år.

Nå har også parets mellomste sønn, Romeo (16), angivelig begynt å date, og i likhet med sin storebror skaper hans angivelige flørter overskrifter verden over.

Ifølge den britiske avisen Mirror, skal den unge gutten nå ha funnet tonen med «Stranger Things»-stjernen Millie Bobby Brown (15).

Møttes på prisutdeling

Ifølge avisen skal de to ha møttes da Romeo delte ut en pris under et Unicef-arrangement sammen med pappa David i 2016.

De to skal ha posert sammen på bilder, og da hun ble spurt om fremtiden til hennes «Stranger Things»-karakter Eleven, spøkte hun og ga følgende kommentar:

TV-STERNE: Millie Bobby Brown har de siste årene vokst seg til å bli en av verdens mest omtalte etter tv-rollen som Eleven i «Stranger Stings».
TV-STERNE: Millie Bobby Brown har de siste årene vokst seg til å bli en av verdens mest omtalte etter tv-rollen som Eleven i «Stranger Stings». Vis mer

- Jeg vet ikke. Noe med Romeo Beckham.

Millie Bobby Brown har etter Netflix-suksessen vokst seg til å bli en av verdens mest omtalte unge kvinner - tross sin unge alder. På Instagram følges hun av elleville 16,8 millioner.

Hun var tidligere i et forhold med musiker Jacob Sartorius (15), men i august kunne Millie selv avsløre i et innlegg på Instagram at forholdet hadde tatt slutt. Ifølge henne var bruddet helt udramatisk, og duoen skal ha beholdt vennskapet seg imellom.

Drøye syv måneder senere, verserer det altså nye romanserykter om Millie. Kildene vil ha det til at Millie og Romeo skal ha holdt kontakten over sosiale medier i etterkant av arrangementet, og kilden skal ha uttalt at tross parets unge alder, er mamma Victoria stor fan av det talentfulle stjerneskuddet.

- Det er fortsatt tidlig, men de utgjør et søtt ungt par.

View this post on Instagram

❄️

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Fikk hjemlengsel

Det er liten tvil om at David og Victorias barn nå begynner å bli store. I 2017 flyttet parets førstefødte, Brooklyn Beckham, til New York for å studere fotografi ved den anerkjente kunstskolen Parsons School of Design.

Victoria skal ikke ha vært særlig begeistret over at sønnen skulle flytte over havet i hele fire år, men den unge gutten trosset likevel sin mors ønske.

Det varte imidlertid ikke så lenge. I fjor sommer ble det kjent at Brooklyn valgte å avslutte utdanningen og flytte hjem til familien i Storbritannia, og deler av årsaken skal ha vært at han hadde hjemlengsel.

- Han elsker familien sin. Til syvende og sist var det savnet av familien som gjorde at han bestemte seg, forklarte en kilde til avisen Mirror.

View this post on Instagram

Love u dad ❤️

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Røpet diagnose

At det å gå på skole alene på den andre siden av havet opplevdes tungt for den unge fotografen, kan også ha andre årsaker.

Nylig vakte nemlig Victoria Beckham oppsikt da hun i et intervju med Financial Times røpte at hele familien sliter med dysleksi, eller ordblindhet, en lese- og skrivevanske som innebærer å ha vansker med å avkode ord.

Dysleksi er den mest utbredte formen for lærevansker hos barn der arvelige faktorer spiller inn, noe den i høyeste grad skal gjøre i Beckham-familien. «Spice girls»-stjernen og motedesigneren røpte nemlig at «hele familien» diagnosen.

- Diagnosen går ikke i familien, den galopperer, fortalte 44-åringen til avisen, og la til:

- Som oss, er ingen av barna våre spesielt akademiske av seg. Brooklyn vil bli fotograf, Romeo vil bli tennisproff og Cruz liker å danse og synge, forklarte hun.

Vis mer

LES OGSÅ: «Tvinger» sønnene til å løpe til skolen hver dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer