STOLTE FORELDRE: Alessandra Ambrosio og kjæresten Jamie Mazur ble søndag foreldre til en liten pike. Foto: All Over Press
STOLTE FORELDRE: Alessandra Ambrosio og kjæresten Jamie Mazur ble søndag foreldre til en liten pike. Foto: All Over PressVis mer

Undertøysmodellen ble mamma

Men om to måneder skal Alessandra Ambrosio være tilbake på catwalken.

SEHER.NO: Victoria's Secret modellen Alessandra Ambrosio (27) har blitt mamma til en liten pike. Datteren har fått navnet Anja Louise Ambrosio Mazur, og er det første barnet til den brasilianske skjønnheten og hennes kjæreste gjennom flere år - Jamie Mazur.

Parets datter kom til verden i Alessandras hjemland Brasil, og alt skal stå bra til med mor, far og barn.

- Til alle familiemedlemmer og venner, vi er lykkelige over å kunne fortelle at vår lille prinsesse Anja Louise Ambrosio Mazur kom til verden søndag 24. august klokken 19.23. Hun veier 2721 gram og er absolutt perfekt, sier den nybakte moren ifølge The Sun i en pressemelding.

- Hun har ikke grått en eneste gang, bortsett fra i det øyeblikket de trakk henne ut. Vi har nå følt en ny type kjærlighet og glede som vi ikke visste eksisterte.

Men selv om Alessandra stortrives i morsrollen, har hun ingen planer om å ty til fotformsko og kakebaking riktig ennå.

Den ettertraktede undertøysmodellen har jobbet som modell gjennom hele graviditeten, og allerede i november håper hun å være lettkledd og veltrent tilbake når Victoria's Secret Fashion Show går av stabelen.

Lurer du på hvordan hun skal klare det? Se hvordan andre kjendiser mistet babyfettet!

LES OGSÅ: Jessica Alba raser ned i vekt etter fødselen