UTEN BH: Peaches Geldof tjener fett på å reklamere for undertøy, men privat dropper hun helst BH-en, som her under en tur ut i London mandag. Foto: Stella Pictures
UTEN BH: Peaches Geldof tjener fett på å reklamere for undertøy, men privat dropper hun helst BH-en, som her under en tur ut i London mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Undertøysmodell droppet BH-en

Deretter dro skandale-brunetten på date med eks-mannen...

SEHER.NO: Bob Geldofs nest eldste datter Peaches (20) kunne tidligere i år inkassere over en million kroner for å bli undertøysmerket Ultimos nye ansikt utad.

Men mandag avslørte Peaches at hun helst foretrekker å gå uten noe av undertøyet fra sponsoren - eller andre produsenter.

Da Peaches ankom London sentrum for en lunsdate med det som ifølge bildebyrået Stella skal være hennes eks-mann Max Drumney, var det uten noen BH under toppen.

Peaches og Drumney - som spiller i det amerikanske bandet Chester French - skapte i fjor høst skandale da de to brått giftet seg i Las Vegas.

Bob Geldofs datter har også havnet i media blant annet etter å falt i søvn under et TV-intervju, ble dynket i øl på en nattklubb, og tatt på fersken for butikktyveri.

Max og Peaches skiilte lag et halvt år etter bryllupet, men nå spekulerer britiske medier at følelsene har blomstret igjen.

Drumney så i hvert fall ikke ut til å ha noe imot Peaches' antrekk under lunsjdaten...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Falt i søvn under TV-intervju