Undertøyet fikk alarmen til å gå

TV-stjernen fikk uventete problemer på flyplassen.

UNDERTØYET VAR SYNDEREN: Metall-detaljer på undertøyet til Flack fikk alarmen i sikkerhetskontrollen på flyplassen i Marseille til å gå. Foto: Splash News/ All Over Press
UNDERTØYET VAR SYNDEREN: Metall-detaljer på undertøyet til Flack fikk alarmen i sikkerhetskontrollen på flyplassen i Marseille til å gå. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV-verten Caroline Flack (33), som er en av programlederne i britiske «X Factor», fikk seg en flau opplevelse da hun var på flyplassen i Marseille i Frankrike.

Da hun skulle gjennom sikkerhetskontrollen pep det, og Flack ble bedt om å ta av seg smykkene hun hadde på.

Det gjorde hun, dermed var overraskelsen stor da det pep igjen på andre forsøk.

Den britiske tabloidavisen The Sun skriver at Flack ble tatt inn på et rom der hun måtte kle av seg. Det viste seg at det var metalldetaljer på undertøyet hennes som fikk alarmen til å gå.


- Caroline hadde noen detaljer på undertøyet som fikk alarmen til å pipe. Hun ble ganske flau, men så humoren i det, forteller en venn av stjernen ifølge avisen.

LES OGSÅ: Caroline drapstruet for å date 17-åring
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer