«Skal vi danse 2020»

Undersøker mulig stemmetrøbbel

- Vi tar dette på største alvor.

KAN HA VÆRT STEMMETRØBBEL: TV 2 melder lørdag kveld at de har fått flere tilbakemeldinger på at det kan ha vært problemer under kveldens avstemning på deres nettsider. Foto: Thomas Andersen / TV 2
KAN HA VÆRT STEMMETRØBBEL: TV 2 melder lørdag kveld at de har fått flere tilbakemeldinger på at det kan ha vært problemer under kveldens avstemning på deres nettsider. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under lørdagens sending av «Skal vi danse» var det Nate Kahungu og Helene Spilling som måtte forlate konkurransen.

En time etter TV 2-programmets slutt melder imidlertid TV 2 at de har fått tilbakemeldinger på at det kan ha vært problemer under kveldens avstemning, via deres nettsider.

Mulig stemmetrøbbel

Overfor Se og Hør forklarer Dahl at de har registrert at det har kommet inn en del kommentarer i sosiale medier fra folk som skriver at de hadde problemer med å stemme på TV 2s nettsider.

- Det tar vi på største alvor og er i gang med å undersøke med vår underleverandør som står bak stemmesystemet. Og forhåpentligvis så snart som mulig få en tilbakemelding fra dem på om dette er noe som har berørt mange, forklarer han, og legger til:

- Vi har et system som er rigget for å ta imot atskillig flere stemmer enn det som kom inn i dag, men det skal alltid være et rettferdig resultat. Vi tar dette på største alvor.

SKAL VI FLØRTE?: «Skal vi danse»-favorittene Nate Kahungu og Helene Spilling har måttet tåle å få spørsmål om deres forhold i hele høst, og de er ikke fremmed for å dra på litt ekstra i løpet av høsten. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Hva gjør dere hvis feil par har røket ut?

- Det må vi ta når vi har fasiten. Deltakerne vet om det som har skjedd. Vi kommer ikke til å få svar på dette i natt, men så raskt som mulig og forhåpentligvis i morgen.

Rekordjevn duell

Ifølge programleder Anders Hoff var duellen rekordjevn, men det ble altså som nevnt Kahungu og Spilling som måtte forlate «Skal vi danse».

- De er alle fantastiske mennesker. Jeg har blitt glad i hver og en av dem på forskjellige måter. Jeg kommer til å savne dem alle, og jeg kommer også til å savne den disiplinen jeg har fått av å danse med Helene. Jeg håper ikke dette blir det siste vi gjør sammen, sa Nate etter nyheten om at han og Spilling måtte forlate konkurransen kom.

Overfor Se og Hør la ikke Kahungu og Spilling skjul på at var tungt å måtte forlate konkurransen. Førstnevnte innrømmet også at utstemmingen kom overraskende på.

- Jeg klarer ikke si noe fordi jeg bare gråter, sa Spilling på sin side, mens hun tørket tårene sine.

Kahungu tok seg derfor av pratingen og forklarte at han kommer til å savne å danse med Spilling, og at de er begge enig om at de kommer til å bevare vennskapet sitt.

LES OGSÅ: Krise i britiske «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer