<strong>BIKINIMODELL:</strong> Slik ser det ut når Bar Refaeli viser fram badetøy fra merketAgua Benedita i deres nye reklamekampanje. Foto: Stella  Pictures
BIKINIMODELL: Slik ser det ut når Bar Refaeli viser fram badetøy fra merketAgua Benedita i deres nye reklamekampanje. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Under klærne er det bare meg

Ni dager etter at hun spilte tennis i bare undertøyet vekker supermodellen igjen oppsikt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den israelske skjønnheten Bar Refaeli (26) har i løpet av de siste årene blitt en av verdens mest etterspurte modeller, og har fått millioner av fans over hele verden.

Derfor vakte det oppsikt da 26-åringen tidligere denne måneden spilte tennis i bare undertøyet for å lansere sin egen undertøyskolleksjon.

Reklamevideoen ble raskt en hit på nettstedet YouTube, spesielt etter at Refaeli la ut en lenke til den på sin Twitter-side.

Nå håper badedrakt-merket Agua Benedita på liknende oppstyr rundt sin nye reklamekampanje, hvor Refaeli har fått hovedrollen.

Den israelske modellen - som tidligere har vært sammen med filmstjernen Leonardo DiCaprio, har tidligere sagt avisen Daily Mail at hun gjerne poserer lettkledd for å vise fram sitt sanne jeg.

- Jeg vil ikke at klærne skal definere hvem jeg er. Under klærne er det bare meg, sier Refaeli, som blant annet valgte å feire jul i bikini i hjemlandet Israel.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ville du spilt tennis i dette?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer