Under 18 og over streken

- Jeg har det morsomt ved å være sexy og tøff samtidig...

SKANDALER: Miley Cyrus viser en bar rygg i Vanity Fair. Hennes kolleger har tidligere vist enda mer. Foto: Faksimiler
SKANDALER: Miley Cyrus viser en bar rygg i Vanity Fair. Hennes kolleger har tidligere vist enda mer. Foto: Faksimiler Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "Hannah Montana"-stjernen Miley Cyrus (15) er langt i fra den eneste barnestjernen som får gjennomgå på grunn av litt for lettkledde bilder. Usmagazine.com skriver at store navn og mange tenåringsforbilder har provosert når de som mindreårige har kastet klærne på bilder. Jessica Biel (26), Britney Spears (26) og Brooke Shields (42) er bare noen av de tidligere barnestjernene som har sjokkert. Og mens noen angrer, er det andre som ikke kan forstå hva som er problemet. - Morsomt å være sexy og tøff Mange fikk hakeslepp da Christina Aguilera (27) som 19-åring poserte med tunga ut iført kort topp og nedkneppet olaskjørt på forsiden av Rolling Stones. For ikke bare var hun et forbilde for unge jenter - hun hadde akkurat fortalt en tysk avis at hun elsker å eksperimentere med sin egen seksualitet. - Jeg vil prøve så mye som mulig. Det ville være feil av meg å ignorere denne siden av meg. Jeg har det morsomt ved å være sexy og tøff samtidig, sa hun. - Representerte den jeg erBedre ble det ikke da Aguileras rival Britney Spears (26) stilte opp i undertøyet på forsiden av Rolling Stones. Hun var 17 år gammel, og i armkroken hadde hun en Teletubbie-bamse. - Folk gjorde en stor greie ut av det bildet. Jeg skjønte det ikke. Jeg har alltid vært slik, og jeg mente bildet representerte hvem jeg virkelig er, sa Spears til sitt forsvar ifølge Usmagazine.com. Fra dydsmønster til toppløs "Den syvende himmel"-stjernen Jessica Biel (26) hisset på sjefen Aaron Spelling da hun i 2000 poserte toppløs på forsiden av Gear. I tv-serien om den kristne familien spilte hun søte Mari, men var alt annet enn yndig på forside bildet. Hun var også 17 år, og hadde ikke på seg annet enn en liten hotpants. - Når du er 17 år gammel, tror du at du vet alt. Du vil være 25. Du vil ha på deg sexy klær, har Biel i etterkant forklart bildet. - Jeg var så naiv Også Brooke Shields (42) angrer på enkelte ting hu nhar gjort. For da hun var 15 år, ble skjønnheten hyret inn som modell for Calvin Klein-bukser. - Vet du hva som kommer mellom meg og mine Calvins? Ingenting!, sto det på reklameplakaten. Men til tross for at kampanjen sørget for Brooks gjennombrudd i Hollywood, angrer hun nå bittert. - Jeg var bare så naiv, har Shields forklart i etterkant. LES OGSÅ: "Alle" kaster klærne for Rolling StonesUnder kan du se noen av forsidene som har provosert og sjokkert:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer