«Kompani Lauritzen»:

- Umulig å velge

«Kompani Lauritzen»-deltakerne sliter med å velge seg en favoritt før finalen, men to skiller seg ut.

FIRE FINALISTER: Det er en kjent sak at en av de fire finalistene Lise Karlsnes, Øyvind «Vinni» Sauvik, Marte Bratberg og Henrik Thodesen vinner «Kompani Lauritzen» på lørdag, men hvem skulle de tidligere rekruttene helst ha sett på pallen? Det viste seg å være et vanskelig spørsmål. Foto: Matti Bernitz / TV 2
FIRE FINALISTER: Det er en kjent sak at en av de fire finalistene Lise Karlsnes, Øyvind «Vinni» Sauvik, Marte Bratberg og Henrik Thodesen vinner «Kompani Lauritzen» på lørdag, men hvem skulle de tidligere rekruttene helst ha sett på pallen? Det viste seg å være et vanskelig spørsmål. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert

Lørdag går den etterlengtede finalen i «Kompani Lauritzen» av stabelen. Uker med blodslit, tøffe oppdrag, samhold og en fremmed verden har ledet opp til dette store øyeblikket, der det kun er én som skal gå seirende ut. Gjennom sesongen har TV-titterne fått sine favoritter, som gjennom mang en oppgave har bevist at de fortjener en plass i finalen.

Nå står det mellom Øyvind «Vinni» Sauvik, Marte Bratberg, Lise Karlsnes og Henrik Thodesen, som har sendt hjem ti andre deltakere fra konkurransen. Finalen blir utvilsomt intens og spennende. Se og Hør har allerede avslørt at det kommer en tvist som deltakerne ikke hadde sett for seg i programmet, som bare kommer til å bidra til enda mer spenning.

Se og Hør kan selvsagt ikke avsløre hvem som vinner, men det er ikke til å stikke under stol at folket har valgt sine favoritter. Men hvem heier egentlig de utslåtte deltakerne på? Da vi forsøkte å komme til bunns i nettopp dét, viste det seg at det skulle bli en vanskeligere sak enn først antatt.

- Umulig

Det har seg nemlig slik at alle kjendisene i kompaniet jobbet sammen konstant, og dermed er blitt nære venner. De har en Facebook-chat sammen, der de diskuterer alt fra privatliv til programinnhold. I tillegg møtes de titt og ofte, blant annet for å se episodene sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer