Aksel Hennie:

- Umulig å ikke bli berørt

Skuespilleren var tydelig i ekstase over å kunne servere publikum en blodig, norsk film.

PREMIERE: Aksel Hennie spiller én av to hovedroller i den nye norske spillefilmen «I Onde Dager». Onsdag hadde filmen premiere. Video: Celina Morken Vis mer
Publisert

COLOSSEUM/OSLO (Se og Hør): Onsdag var det duket for storstilt festpremiere på den norske splatterkomedien «I onde dager».

Regissør Tommy Wirkola (41) hadde samlet flere store skuespillere til å vasse i gørr, haglehylser, biljardkuler og glasskår.

Et ektepar som er møkk lei hverandre, spilt av Aksel Hennie (45) og Noomi Rapace (41), legger hver sin plan om å ta livet av hverandre på hytta, men får drapsplanene forkludret av en skurketrio bestående av Atle Antonsen (51), Christian Rubeck (41) og André Eriksen (45).

Ekstatisk Hennie

Den røde løperen ble tatt ned fra et støvet coronaloft og rullet ut i anledning festpremieren, og pyntede kjendiser tasset en etter en inn i den mørke kinosalen, for å se en enda mørkere actionthriller.

- Det er utrolig deilig å gå inn i en mørk kinosal sammen med masse folk, skvette, le, grine og glede seg over film. Det gleder jeg meg enormt til, sier Hennie til Se og Hør før kinodørene lukker seg bak ham.

- Jeg håper folk blir underholdt. Vi kommer til å ta filmen på forskjellige måter, den går i alle retninger. Det er umulig å ikke bli berørt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer