Umulig å identifisere Walkers kropp

Rettsmedisineren må vente på tannkortene før deres identitet kan slåes fast med sikkerhet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywoods filmelite sørger etter at «Fast and Furious»-stjernen Paul Walker døde i en tragisk bilulykke søndag kveld. Skuespilleren ble bare 40 år gammel.

Sammen med en kamerat forlot han et veldedighetsarrangement da bilen de satt i krasjet inn i en stolpe på motorveien i Los Angeles. Bilen tok fyr og ble totalskadd i ulykken. Nå melder nettstedet TMZ at kroppene til Paul Walker og kameraten Roger Rodas ikke  kan identifiseres fordi de ble for hardt skadd i brannen. Rettsmedisineren må vente på tannkortene før deres identitet kan slåes fast med sikkerhet.

Prøvde å redde kameraten

Rodas åtte år gamle sønn og en venn av Walker kom til ulykkesstedet rett etter krasjet og prøvde forgjeves å redde Paul og Roger fra flammene.

- Han førsøkte å redde sin venn, men det var ingenting han kunne gjøre, sier øyenvitnet Jim Torp til TMZ.

Paul Walker etterlater seg datteren Meadow på 15 år, som han fikk med ekskjæresten Rebecca McBrain.

Ifølge nettstedet IMDb var Walker midt i filminnspilling av «The Fast and the Furious 7», hvor han hadde rollen som racerbilfører Brian O'Conner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer