KJOLEN: Denne lekre kjolen, som Vendela nylig hadde på seg under Oslo Fashion Week, kjøpte Uma, bare i en litt annen farge.  Foto: Henning Jensen, Se og Hør
KJOLEN: Denne lekre kjolen, som Vendela nylig hadde på seg under Oslo Fashion Week, kjøpte Uma, bare i en litt annen farge. Foto: Henning Jensen, Se og HørVis mer

Uma med norsk kjole

Uma Thurman fikk to kjoler av norske Iselin Engan.

SEHER.NO: Nå er det ikke bare Pia Tjelta, Mona Grudt og Vendela Kirsebom som kler seg i norske Iselin Engans (28) vakre kjoler.

Også superstjernen Uma Thurman (37) skaffet seg nemlig to av designerens kjoler mens hun var i Norge i forbindelse med Nobel-konserten i forrige uke, skriver VG.

En av kjolene er av samme slag som den Vendela Kirsebom spradet truseløs i - og dermed gjorde berømt tidligere i år - bare i en litt annen farge.


Det var kjendisstylist Jan Thomas som arrangerte et møte mellom skuespillerinnen og designeren, ettersom han hadde ansvaret for stylingen av verdensstjernen under Nobel-konserten.


Thurman fikk plukke ut en kjole fra Engans vår/sommerkolleksjon for 2008, i tillegg til en kjole som skal ha vært spesiallaget for skuespillerinnen- gratis.


Og Engan er strålende fornøyd med å ha fått en så god ambassadør for sine klær.


- Jeg synes det virkelig er en ære. Det er et stort kompliment at hun likte kjolene mine. Jeg hadde med tre kjoler. Jeg kunne ikke funnet en bedre ambassadør enn henne. Hun er en fantastisk dame, sier Engan til VG.


Engan var en av tre finalister i programmet "Designerspirene" på TV3.


LES OGSÅ: - Avslører truseløs Vendela