Uma lei av Hollywood?

Kill Bill stjernen vurderer å pensjonere seg.

MER TID MED BARNA: Uma vurderer å legge filmkarrieren på hylla. Hun vil mye bli hjemmeværende husmor. Foto: All Over Press
MER TID MED BARNA: Uma vurderer å legge filmkarrieren på hylla. Hun vil mye bli hjemmeværende husmor. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blir hjemme:


SEHER:  Det skal være forholdet til hotellmogulen Andre Balazs, som skal ha fått "Kill Bill"-stjernen til å se for seg en rolle som husmor.


Actionhelitnnen - som også er kjent for sin rolle i filmen "Pulp Fiction" - vil være mer sammen med sine to barn.


Selv om karrieren har vært stabil, er det nemlig forholdet til barna som er viktigst for Uma. Hun har datteren Maya Ray (8) og sønnen Levon Roan (5) sammen med eks-mannen Ethan Hawke. De ble skilt i 2004.


SEXY I SOLA: Uma klinte til på stranda med  Andre Balasz


Uma Thurman har en imponerende skuespiller karriere, og kan skilte med filmer som den Oscar belønnede Dangerous Liaisons (1988), The Adventures of Baron Munchausen (1988), Robin Hood (1991),  Batman & Robin (1997), Pulp Fiction (1994), Kill Bill vol 1 (2003), Kill Bill vol 2 (2004).


Nå kan det være slutt på moroa for hennes mange fans.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer