Ulykken førte dem sammen igjen

Da DJ AM holdt på å miste livet i en flyulykke, innså Mandy Moore hvor mye hun elsker ekskjæresten.

OVERLEVDE: DJ AM, Adam Goldstein og Travis Barker overlevde den tragiske flyulykken hvor fire andre mistet livet. Foto: All Over Press
OVERLEVDE: DJ AM, Adam Goldstein og Travis Barker overlevde den tragiske flyulykken hvor fire andre mistet livet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har vært noen svært dramatiske uker for DJ AM (35) - som egentlig heter Adam Goldstein, og hans kamerat Travis Barker (32).

19. september var de to involvert i en tragisk flyulykke, hvor fire andre mistet livet. Kun de to guttene overlevde tragedien, men begge ble kraftig forbrent på kroppen.

Men nå kan de se ut til at noe godt har kommet ut av den tragiske ulykken.

Ifølge National Enquirer skal DJ AM og hans flotte ekskjæreste, Mandy Moore ha funnet tilbake til hverandre, etter at Mandy besøkte Goldstein på sykehuset.

- Hun kom på sykehuset i Augusta, fordi hun fortsatt elsker ham. Og da hun så han i sykehussengen, så var alt det vonde fra fortiden glemt, sier en venn av paret.

Venner forteller også at paret har vært uadskillelige etter at Goldstein ble utskrevet fra sykehuset.

Mandy Moore og Adam Goldstein innledet en romanse i 2006 - kort tid etter at Goldstein avlyste sitt bryllup med Nicole Richie. Men romansen ble kortvarig, og de to skilte lag etter tre måneder sammen.

Også Travis Barker og hans ekskone, Shanna Moakler er sammen igjen etter ulykken.

- Det finnes ikke ord til å forklare hvor takknemlige vi er for kjærligheten og støtten vi har mottatt i denne vanskelige tiden. Vi kan kun spørre om at dere ber mens vi heler og sørger over tapene av våre nære venner som vi så på som en del av familien, skrev hun i en pressemelding da hun hadde besøkt Barker på sykehuset første gang.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Livene våre er forandret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer