DRAMATISKE SCENER: Bilistene fikk sjokk, da de plutselig så George Michael falle ut av bilen på motorveien i London i 2013. Foto: REX/Gavin Rodgers/All Over Press
DRAMATISKE SCENER: Bilistene fikk sjokk, da de plutselig så George Michael falle ut av bilen på motorveien i London i 2013. Foto: REX/Gavin Rodgers/All Over PressVis mer

- Ulykken fikk meg til å legge om livet

George Michael hevder han for første gang på flere år er helt narkotikafri.

80-TALLS STJERNE: George Michael slo igjennom som artist på 80-tallet i popgruppen Wham sammen med Andrew Ridgley.
80-TALLS STJERNE: George Michael slo igjennom som artist på 80-tallet i popgruppen Wham sammen med Andrew Ridgley. Vis mer

SEOGHØR.NO: Sjokkerte bilister ble i 2013 vitne til at popstjernen George Michael (50) falt ut av en bil i fart på motorveien utenfor London.

Ulykken var den siste i en lang rekke skandaler med den tidligere Wham-vokalisten, som i flere år har slitt med narkotikaproblemer, i hovedrollen.

Nå hevder imidlertid George Michael at den livstruende situasjonen på motorveien fikk ham til å innse at han måtte endre seg før det var for sent.- Jeg pleide å røyke opptil 25 «joints» med cannabis hver dag, men nå har jeg sluttet helt. Jeg har ikke rørt noe på over ett og et halvt år, sier han til bladet Big Issue, ifølge Contactmusic.

I 2010 ble George Michael dømt til fengselsstraff for å ha krasjet en bil inn i et butikkvindu, mens han var i narkorus.

- Jeg visste at jeg fortjente å gå i fengsel, og tenkte at jeg måtte bare komme meg gjennom det. Men jeg ble overveldet over kjærligheten fansen viste meg.

LES OGSÅ: Har fått varige skader etter ulykken