I MORENS SKYGGE: Avdøde Daniel Smith mislikte å leve i skyggen av sin kjente mor, den avdøde tv-stjernen og nakenmodellen Anna Nicole Smith.  Foto: Stella Pictures
I MORENS SKYGGE: Avdøde Daniel Smith mislikte å leve i skyggen av sin kjente mor, den avdøde tv-stjernen og nakenmodellen Anna Nicole Smith. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ulykkelig i Annas skygge

Daniel Smith hatet å stå i skyggen av sin kjente skandalemor.

SEHER.NO: Daniel Smith, den avdøde sønnen til tv-stjernen og nakenmodellen Anna Nicole Smith, var en svært begavet, men også svært plaget ung gutt som ønsket å være mer uavhengig av sin mor.

Det forteller en bekjent av familien som nylig vitnet i forbindelse med granskningen av 20-åringens dødsfall.

Flere venner av familien har beskrevet Daniel som en svært begavet ung mann som "levde i et skall" som følge av sin mors kjendisstatus, skriver CBS4denver.com.

- Han ønsket å bli fri, han elsket sin mor, men ville ikke være kjent som hennes sønn, sier Ford Shelley, en bekjent av familien.

Daniel Smith, som var Anna Nicoles eldste barn, døde 10. september 2006 under et besøk hos sin mor, som nettopp hadde født sin lille datter Dannielynn.

Ford Shelley vitnet også under granskningen av Anna Nicoles død og var den som avslørte at nakenmodellen pleide å bære med seg narkotika og flere medikamenter i vesken.

Shelley mener likevel at Anna Nicoles sønn ikke var narkoman fordi han var "redd sin egen skygge" og "klarte ikke engang å drikke alkohol".

Ifølge obduksjonsrapporten til Daniel døde han av en overdose metadon, men ifølge Dr. Lee Hern, legen som utførte inngrepet, var det ingen tegn på at unggutten var narkoman.

Dermed er spørsmålet hvordan og hvorfor Daniel fikk i seg så mye av det dødelige stoffet.

Granskningen fortsetter i de neste ukene, og både Anna Nicoles ekskjæreste Howard Stern og hennes mor Virgie Arthur skal ha vitnet.
Både Stern og Arthur, samt familiens advokat mener Daniel kan ha blitt myrdet.

LES OGSÅ: - Den perfekte familie?

Se film fra granskningen nedenfor:


[obj:media:6059]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.