Marna Haugen og Ørjan Burøe:

Ulykke: - Gikk rett i bakken

Marna Haugen forteller at hun besvimte da hun så sønnens arm.

ULYKKE: Ferien fikk en brå vending da sønnen til Marna Haugen og Ørjan Burøe havnet på sykehus. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
ULYKKE: Ferien fikk en brå vending da sønnen til Marna Haugen og Ørjan Burøe havnet på sykehus. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ble endringer i ferieplanene til Marna Haugen (41) og familien da sønnen Dexter endte på sykehus. Haugen har sønnen sammen med eksmannen Ørjan Burøe (48).

Natt til onsdag delte Haugen et bilde av seg selv og sønnen - sistnevnte med fatle rundt armen - på Instagrams historiefunksjon. Familien tilbrakte natta på Akershus Universitetssykehus.

Nå forklarer influenseren hva som har skjedd og avslører at hun besvimte da hun så sønnens arm.

Haugen advarer mot sterke bilder i et nytt innlegg på Instagram, og det er ikke uten grunn. Bildene viser hvordan sønnens knekte arm ligger i en z-form.

CORONA-TEST: Marna Haugen også kjent som «komikerfrue» har vært i hardt vær etter at hun publiserte denne videoen. Video: Instagram / @Komikerfrue. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Brakk armen

Under en serie av bilder fra sykehuset og ambulansen skriver hun:

«Det ble brudd i ferieplanene, Dexter brakk armen (advarsel: sterke bilder på sveip), «årets» mor besvimte av synet, ambulanse i full fart, pappa kom sporenstreks kjørende til sykehuset i Tønsberg og nå er vi innlagt på A-hus for operasjon.»

BRUDD: Dexter brakk armen etter en trampolineulykke. Foto: Privat
BRUDD: Dexter brakk armen etter en trampolineulykke. Foto: Privat Vis mer

Overfor Se og Hør forteller Marna at sønnen brakk armen under lek på trampolinen, mens de var på ferie på Tjøme.

- Heldigvis var vi hos venner som er både bruddkyndige og godt kjent med barna, for synet av det stygge bruddet fikk mor til å gå rett i bakken. Det er det verste jeg har sett og så utrolig pinlig at jeg ikke klarte å tenke klart, men det er vårt første møte med brudd og da måtte det så klart bli et skrekkfilm-brudd som får magen til å velte seg, forklarer hun.

OPERASJON: Dexter ble innlagt på sykehuset etter ulykka, med begge foreldrene ved sin side. Foto: Privat
OPERASJON: Dexter ble innlagt på sykehuset etter ulykka, med begge foreldrene ved sin side. Foto: Privat Vis mer

Familien hadde heldigvis flere andre snartenkte voksne til stede, så både legevakt og ambulanse var raskt på plass. Da de hadde ankommet Tønsberg sykehus kom også Ørjan.

- Der ble armen forsøkt rettet opp - nok en utfordring for mor å se på - men måtte dessverre opereres, så jeg kjørte han selv til Ahus, der han ble operert neste kveld.

VIRALHIT: «Komikerfrue» Marna Haugen vekker oppsikt, også i utlandet. Video: Instagram / @komikerfrue Vis mer

Nå er endelig familien hjemme igjen etter ulykkeshendelsen.

- Dexter har vært en superhelt og har fått kule stålpinner i begge beina i underarmen, så nå kommer han alltid til å pipe på flyplassen.

Flere av familiens ferieplaner har blitt avlyst - både Bø i Sommarland og Liseberg. Marna forteller imidlertid at de skal klare å finne på noe hyggelig likevel, til tross for at ekstremsport får vente i noen uker.

Takker ekskona

PÅ PLASS: Ørjan Burøe var rask med å kaste seg i bilen for å være ved sønnens side på sykehuset. Foto: Privat
PÅ PLASS: Ørjan Burøe var rask med å kaste seg i bilen for å være ved sønnens side på sykehuset. Foto: Privat Vis mer

Burøe har også valgt å fortelle om den dramatiske hendelsen i et innlegg på bildedelingsplattformen.

«Det ble et lite «brudd» i Marna og guttene sin ferie (advarsel: sterke bilder). Så da var det bare å kaste seg i bilen og komme seg til Vestfold. Godt de hadde verdens beste mamma der. Takk Marna Haugen. Innlagt på A-hus for operasjon. Trampoline ekke for pyser».

LES OGSÅ: Emilie Stordalen: Skadet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer