"Ulvefot" rir igjen

Missegeneral Geir Hamnes skal hjelpe artisten Duane Loken til et comeback i Skandinavia.

SAMARBEID: Duane Loken får hjelp av missegeneral med å gjøre comeback! Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør
SAMARBEID: Duane Loken får hjelp av missegeneral med å gjøre comeback! Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ingen miss!

SEHER.NO: Duane Loken var superstjerne i Norge og Sverige på begynnelsen av 80-tallet. Flere hiter og rollen som Ulvefot i "I ville vesten" gjorde han drømte om amerikaneren.

Da "Gylne Tider" gjorde opptak på andre siden av Atlanterhavet tidligere i år, fikk de vite at artisten ønsket å gjøre comeback. TV 2-crewet sa at Geir Hamnes kunne hjelpe ham med å komme ut i Skandinavia igjen.

- Det ingen visste var at jeg jobbet med Duane i 1981. Jeg jobbet for plateselskapet som ga ut hans første plate her i Norge, forteller Geir Hamnes til seher.no.

Planen er at Loken skal lansere sine to nye singler i Norge. I tillegg er målet en turné i kongeriket neste vår og sommer.

- Han har aldri vært stor i USA, men her i Norge hadde han mange fans. Jentene som likte ham er vel 30-40 år nå og jeg tror de setter pris på at han kommer tilbake, sier Hamnes.

Han og 80-tallsikonet har hatt sporadisk kontakt siden i sommer. I episode nummer fem av "Gylne Tider" på TV 2 møter Øyvind Mund og Co. Duane Loken.

I første program fikk du gjensyn med Linda Evans.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer