SAMARBEID: Duane Loken får hjelp av missegeneral med å gjøre comeback! Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør
SAMARBEID: Duane Loken får hjelp av missegeneral med å gjøre comeback! Foto: Geir Egil Skog, Se og HørVis mer

"Ulvefot" rir igjen

Missegeneral Geir Hamnes skal hjelpe artisten Duane Loken til et comeback i Skandinavia.

Ingen miss!

SEHER.NO: Duane Loken var superstjerne i Norge og Sverige på begynnelsen av 80-tallet. Flere hiter og rollen som Ulvefot i "I ville vesten" gjorde han drømte om amerikaneren.

Da "Gylne Tider" gjorde opptak på andre siden av Atlanterhavet tidligere i år, fikk de vite at artisten ønsket å gjøre comeback. TV 2-crewet sa at Geir Hamnes kunne hjelpe ham med å komme ut i Skandinavia igjen.

- Det ingen visste var at jeg jobbet med Duane i 1981. Jeg jobbet for plateselskapet som ga ut hans første plate her i Norge, forteller Geir Hamnes til seher.no.

Planen er at Loken skal lansere sine to nye singler i Norge. I tillegg er målet en turné i kongeriket neste vår og sommer.

- Han har aldri vært stor i USA, men her i Norge hadde han mange fans. Jentene som likte ham er vel 30-40 år nå og jeg tror de setter pris på at han kommer tilbake, sier Hamnes.

Han og 80-tallsikonet har hatt sporadisk kontakt siden i sommer. I episode nummer fem av "Gylne Tider" på TV 2 møter Øyvind Mund og Co. Duane Loken.

I første program fikk du gjensyn med Linda Evans.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.