Nikolay Ramm må trekke «Maskorama»-veddemålet:

- Ulovlig!

- Det har gått over hodet på meg, sier Nicolay Ramm.

LØPEGUTT: Det stormer rundt programleder Nicolay Ramm om dagen. Foto: Terje Bendiksby / NTB
LØPEGUTT: Det stormer rundt programleder Nicolay Ramm om dagen. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

Lørdagens «Maskorama»-sending har preget overskriftene de siste dagene, og det er svært delte meninger blant seerne om hvem som skjuler seg under de spektakulære maskene.

Hele 40% av seerne var sikre på at det var skuespiller Mari Maurstad (65) som skjulte seg i kostymet til Snøroboten - det var også detektiv Nicolay Ramm (33).

- For meg er det overtydelig. Jeg løper naken over Slottsplassen om det ikke er riktig. Det var maur på drakta - dette er Mari Maurstad!, ytret han fra panelet under det direktesendte programmet.

Lørdagens gjestedetektiv Selma Ibrahim (27) mente at det kanskje ble litt for åpenbart, og påpekte at «Maskorama» er kjent for å gjøre det hele mystisk.

- Enten har de tatt maur og Donald Duck for at vi skal bli opphengt i det og tro ... (at det er Mari Maurstad, journ.anm), men så har noen av oss tenkt litt lenger, parerte hun, og antydet at hintene tilhørende Snøroboten muligens skulle lure seerne og detektivpanelet.

Overraskelsen var uansett stor da det viste seg at det slett ikke var Maurstad som skjulte seg i det gøyale kostymet, men heller den kjente og kjære barne-TV figuren Fantorangen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer