Ulovlig ekteskap

For en uke siden gikk Elizabeth Hurley og Arun Nayar til alters for andre gang. Nå kan den indiske sermonien få rettslige etterfølger.

LYKKELIG GIFT: Bryllupet mellom Elizabeth Hurley og Arun Nayar i England gikk knirkefritt for seg, men sermoni nummer to har bydd på flere problemer. Foto: All Over Press
LYKKELIG GIFT: Bryllupet mellom Elizabeth Hurley og Arun Nayar i England gikk knirkefritt for seg, men sermoni nummer to har bydd på flere problemer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til retten?


SEHER.NO: Elisabeth Hurley (41) har blitt truet med rettslige følger av en indisk mann som mener det indiske bryllupet med Arun Nayar (42) er ulovlig.


Den mørke skjønnheten giftet seg først med forretningsmannen Arun i England lørdag 03. mars. Men paret nøyde seg ikke med kun en sermoni, og dro uken etter til Jodhpur i India hvor de giftet seg nok en gang fredag 09. mars.


Men siden Liz ikke er praktiserende hinduist, hevder den lokale mannen, Vishnu Khandewal at den tradisjonelle indiske sermonien de gjennomgikk var å bryte med loven.


Khandewal har nå gått til søksmål mot filmstjernen.


- Hun har krenket den religiøse grunntanken til vårt samfunn ved å gifte seg på hinduistisk vis uten å selv være hinduist. Det er en kriminell handling, sier han.


I tillegg til denne uheldige episoden brøt det også ut en slosskamp mellom sikkerhetsvakter og journalister da paret giftet seg i Aruns hjemland. Seremoni nummer to ble med andre ord kanskje ikke helt som Liz hadde forestilt seg...


Saken vil komme opp til rettslig høring 21. mars.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer