SLÅTT NED: «Lang dags ferd mot natt»-regissør Stein Winge ble slått ned av en gjeng fotballpøbler forrige helg. Winge slapp fra hendelsen uten bruddskader.  Foto: SCANPIX
SLÅTT NED: «Lang dags ferd mot natt»-regissør Stein Winge ble slått ned av en gjeng fotballpøbler forrige helg. Winge slapp fra hendelsen uten bruddskader. Foto: SCANPIX Vis mer

Ullmann-regissør slått ned av fotball-pøbler

- Jeg gikk rett i bakken, sier Stein Winge.

Publisert
SEHER.NO:  Teaterregissør Stein Winge (69) nyter for tiden stor suksess med forestillingen «Lang dags ferd mot natt», hvor stjerneskuespiller Liv Ullmann har en av hovedrollene.

Forestillingen er i disse dager på Norgesturné, men i helgen befant regissøren seg i Oslo, og bestemte seg da for å ta en tur i Operaen.

Opera-besøket ble imidlertid ikke helt som planlagt for Winge, som kjedet seg og gikk i pausen.

Det skulle han aldri ha gjort, for da han gikk av bussen utenfor Nationaltheateret ble han slått ned av en gjeng fotballpøbler, skriver VG.

- Jeg gikk rett i bakken, men fikk heldigvis tatt meg for med hånden, så ikke hodet slamret rett i asfalten. Jeg snudde meg, og der stod det en fem-seks ungdommer og lo rått, sier Winge til VG. 

Akkurat den kvelden var det ville tilstander i Oslos gater, i forbindelse med Vålerenga-Brann-kampen på Ullevaal, og 10-15 fotballpøbler skal ha blitt pågrepet etter slåsskamper.

Winge skal ikke ha hatt kontakt med ungdommene før nedslagningen skjedde, og i det han gikk av bussen stod det flere politibiler rett ved.

Men selv om regissøren, som slapp fra hendelsen uten bruddskader, fikk hjelp av to konstabler til å komme seg på beina igjen, var det ingen som satte etter ungdommene som slo ham ned. 


- Jeg var helt omtåket, men la merke til at politiet ikke satte etter ungdommene da de stakk. Det var jo ikke mange meterne mellom dem. Det synes jeg er pussig, sier Winge, som har valgt å ikke anmelde saken. 

Winge blir også å se i Linn Skåber-serien «Hjerte til hjerte - Spelet» denne sesongen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:  - Det er det verste jeg har opplevd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer