VANT ISDANS: Pål Anders vant TV 2s "Isdans" med dansepartneren Anna Pouchkova, men det betydde mye tid borte fra familien.  Foto: Scanpix
VANT ISDANS: Pål Anders vant TV 2s "Isdans" med dansepartneren Anna Pouchkova, men det betydde mye tid borte fra familien. Foto: ScanpixVis mer

Ullevålseters harde kamp

Han vant isdans, men må kjempe for å redde ekteskapet.

SEHER.NO: Pål Anders Ullevålseter (28) danset seg inn i alles hjerter i TV 2s kjendiskonkurranse Isdans. Det har imidlertid vært vanskelig for ørkenrallykjøreren å prioritere familielivet samtidig som konkurransen.


 Isdans-vinneren og kona, Solveig (38), sliter ifølge Se og Hør nå ytterligere med forholdet og for noen uker siden flyttet Pål Anders ut av familiens leilighet i Oslo.


-  Vi jobber med å finne ut av dette, med det er en tøff prosess vi er gjennom. I tillegg har det vært veldig hektisk de siste ukene med isdans, så vi har ikke fått tid til å jobbe så mye med forholdet som vi ønsker, sier Pål Anders til bladet.


Pål Anders og Solveig ble sammen i 1997, og giftet seg året etter. De har ikke tatt ut separasjon enda, og håper de skal greie å reparere forholdet.  


Les mer i Se og Hør, som er i salg nå!


LES OGSÅ:  Pål Anders vant "Isdans"!