Ola-Conny Wallgren:

«Ullared»-stjernen blir hetset for utseendet sitt

Det er ikke bare gøy å være kjendis.

OPPLEVER HETS: Ola-Conny Wallgren (t.v) forklarer at han er klar i sin tale når noen kommenterer utseendet hans. Her sammen med TV-makkeren Morgan Karlsson. Foto: Andreas Fadum
OPPLEVER HETS: Ola-Conny Wallgren (t.v) forklarer at han er klar i sin tale når noen kommenterer utseendet hans. Her sammen med TV-makkeren Morgan Karlsson. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

(Se og Hør): «Ullared» har rullet på både norske og svenske tv-skjermer helt siden 2009, der man blant annet har blitt kjent med de to medarbeiderne i varehuset, Ola-Conny Wallgren (53) og Morgan Karlsson (44).

Nå starter den niende sesongen av programmet i Sverige, og den populære duoen er nok en gang å se på skjermen.

I et intervju med Aftonbladet forteller Wallgren at han daglig blir møtt med brede smil og hyggelige ord i jobben sin, men at kjendisstatusen har også noen baksider.

- Flere har meninger om at jeg har skjegg og langt hår og sier at jeg ikke ser bra ut, sier 53-åringen​ til avisen, og fortsetter:

- I og med at jeg jobber i butikk kan jeg ikke være frekk tilbake, men jeg pleier å svare at alle må få se ut som de vil. Jeg pleier å si at om jeg ikke hadde sett ut som jeg gjør, hadde jeg kanskje aldri vært der jeg er i dag.

- Ser for jævlig ut

Den svenske TV-stjernen forklarer imidlertid at han selv har hatt komplekser for sitt eget utseende de siste årene.

For et par år siden mistet han nemlig moren sin, og kort tid senere tok forholdet hans slutt.

- I de siste sesongene av «Ullared» ser jeg helt for jævlig ut. Jeg hadde en livskrise. Jeg stresset så mye. Jeg var på sykehuset hver dag med mora mi og var der til tolv på natten, så jobbe tidlig dagen etter. I tillegg var jeg i et forhold som ikke var så bra. Til slutt tok det slutt. Jeg mistet håret på den ene siden av hodet. Jeg hadde ingen lugg. Jeg hørte ofte at jeg så sliten ut, forklarer han.

Saken fortsetter nedenfor.

Ola-Conny Wallgren fra TVNorge-programmet "Morgan & Ola-Conny - Oppdrag Norge" intervjues om tilværelsen i Norge, vennskap og singelliv. Vis mer

Etter en stund vokste håret ut igjen, og «Ullared»-stjerna testet ut et nytt utseende.

- Nå som jeg er singel og ingen bestemmer over meg og maser om hvordan jeg skal se ut, kjører jeg min egen stil helt ut. Skjegget var litt mørkere i starten, men jeg har ordnet det til med en saks den siste tida, sa han til Aftonbladet i fjor.

Gikk ned i vekt

Dette er ikke første gang den populære butikkmedarbeideren har hatt utseendemessige endringer på grunn av privatlivet.

I 2014 fortalte han til Se og Hør at han gikk drastisk ned i vekt da kona gjennom 20 år ønsket å skille seg på samme tid som faren hans døde av kreft.

- Jeg liker ikke at man synes synd på seg selv, men det tok på kreftene. Jeg gikk fra 98 til 79 kilo, sa han til ukebladet den gang.

Wallgren møtte sin første kone da han var 24 år gammel, og de fikk tre barn sammen før de skilte lag for ni år siden. I et åpenhjertig intervju med svenske Hänt på slutten av fjoråret, forklarte han at skilsmissen førte til at han fikk mindre kontakt med barna.

- Jeg tok ekstrajobber sånn at jeg kunne betale for dem. Jeg pakket Coca-Cola etter den vanlige jobben. Nå er hun gift på nytt og vi er venner, sa 53-åringen til bladet.

Saken fortsetter under videoen.

Og selv om Ola-Conny har hatt en rekke nedturer når det gjelder kjærlighetslivet sitt, legger han ikke skjul på at han stadig får frierbrev fra interesserte kvinner.

Han er imidlertid redd for å date, etter at hans tidligere forhold havnet i retten.

- Det var et helvete og vi havnet begge i tingretten. Nå er jeg livredd jenter, jeg tør ikke date noen. Jeg er redd for å binde meg, har han sagt til Hänt.

LES OGSÅ: - Jeg burde lukke munnen en stund

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer