Morgan Karlsson:

- «Ullared»-Morgan skal gå ned i vekt på tv

Morgan Karlsson skal sammen med en rekke kjendiser konkurrere i «The Biggest Loser».

NYTT PROGRAM: «Ullared»-Morgan blir å følge i et nytt tv-program. I VIP-utgaven av «Biggest Looser» skal han sammen med en rekke kjendiser gå ned i vekt. Foto: TVNorge
NYTT PROGRAM: «Ullared»-Morgan blir å følge i et nytt tv-program. I VIP-utgaven av «Biggest Looser» skal han sammen med en rekke kjendiser gå ned i vekt. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Morgan Karlsson (44) har blitt en svært kjent tv-profil gjennom sin deltakelse i suksesserien «Ullared».

Sammen med kollega Ola-Conny Wallgren (53) har duoen blitt populære menn blant svenske, så vel som norske tv-tittere.

Ifølge Hänt vurderte imidlertid førstnevnte å trekke seg fra tv-programmet i forkant av innspillingen av den niende sesongen, men valgte å bli da han fikk godkjent sitt krav for å bli værende - sitt eget potetgull med dillsmak.

Nå kan det dessuten se ut til at den 44 år gamle tv-profilen vil bli å følge i et nytt program fremover.

KJENDISER: Ola-Conny og Morgan ble raskt kjendiser i både Sverige og Norge for «Ullared». Foto: TVNorge
KJENDISER: Ola-Conny og Morgan ble raskt kjendiser i både Sverige og Norge for «Ullared». Foto: TVNorge Vis mer

Det svenske nettstedet Hänt skriver nemlig at Morgan skal delta i «The Biggest Loser». Programkonseptet er at det er om å gjøre for deltakerne å gå mest ned i vekt, og dermed ikke ryke ut av konkurransen. I VIP-utgaven av programmet, vil en rekke kjendiser konkurrere mot hverandre.

Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren intervjues om hvordan det er å være i Norge i forhold til Sverige. Vis mer

Selv er Morgan hemmelighetsfull overfor nettstedet.

- Jeg kan ikke kommentere det, sier tv-profilen

Reiste rundt i Norge

Ullared har blitt en seersuksess og gikk tidligere i år inn i sin åttende sesong i hjemlandet, og ifølge kjøpesenterets hjemmeside benker i snitt én million svensker seg foran tv-ruta hver uke.

OSLO: Ola-Conny og Morgan reiste rundt i Norge for serien «Morgan og Ola-Conny - Oppdrag Norge». Her er duoen på Holmenkollen i Oslo. Foto: TVNorge
OSLO: Ola-Conny og Morgan reiste rundt i Norge for serien «Morgan og Ola-Conny - Oppdrag Norge». Her er duoen på Holmenkollen i Oslo. Foto: TVNorge Vis mer

Ola-Conny og Morgan ble først seerfavoritter i «Ullared», og fikk senere en plass i mange norske hjerter med TVNorge-programmet «Morgan og Ola-Conny - Oppdrag Norge».

Oppmerksomheten fra norske fans er stor, og Morgan har tidligere fortalt til Se og Hør at flere enn 100 mennesker tar kontakt med ham hver eneste dag.

- Jeg får frierbrev fra Norge og Sverige. Men jeg er ikke så interessert i kjærlighet for øyeblikket. Jeg har levd dette morsomme livet, med reiser og tilbud, en stund. Jeg har det mest morsomt når jeg er ute og danser for meg selv, sa han til Se og Hør.

Duoen fikk kjenne på kroppen at de har mange norske fans, da de spilte inn serien.

- Vi var i en norsk by under innspillingen og gikk inn for å låne toalettet på en Shell-stasjon. Da vi kom inn stoppet hele butikken opp. De hoppet rundt som gale sauer. Vi følte oss til tider litt som rockestjerner, har de to tidligere sagt til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Sjokkerer med nye babyplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer