­

Ullared-Morgan har funnet kjærligheten

Den svenske TV-profilen røper detaljer rundt kjærlighetslivet sitt.

ULLARED: Morgan til høyre og Ola-Conny til venstre er en kjent duo fra TV-serien Ullared. Foto: Aftonbladet / IBL Bildbyrå
ULLARED: Morgan til høyre og Ola-Conny til venstre er en kjent duo fra TV-serien Ullared. Foto: Aftonbladet / IBL Bildbyrå Vis mer
Publisert

Morgan Karlsson (46) er sammen med Ola-Conny Wallgren (55) kjent fra serien «Ullared» som i en årrekke har blitt vist på norske og svenske tv-skjermer.

Gjennom den tv-serien har vi fulgt duoen i tykt og tynt på arbeidsplassen deres, lavprisvarehuset Gekås Ullared. Og sammen har de blitt to av Skandinavias mest populære varehusarbeidere.

Til tross for suksessen, så har det ikke berømmelsen bare vært enkel. Spesielt ikke når det kommer til kjærligheten, skal vi tro Morgan selv.

Fant kjærligheten på jobb

Da Hänt møtte Morgan på den svenske prisutdelingen Kristallen i slutten av august, fortalte nemlig 46-åringen at det slett ikke har stått på tilbud, men at det har vært vrient å finne noen som virkelig liker ham for den han er, og ikke bare som «Ullared-Morgan».

- Det har vært vanskelig å finne ut av slike ting, forklarte han til nettstedet.

Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren intervjues om hvordan det er å være i Norge i forhold til Sverige. Vis mer

Nå ser det derimot ut til at lykken endelig smiler til den sjarmerende tv-stjernen.

- Jeg dater litt på jobb. Det er en jente der som det er litt kjærlighet i lufta med, avslørte han.

På spørsmål om det er komplisert å date en kollega, svarte han følgende:

- Nei, det er mer koselig. For da vet man at de har fast jobb og ikke er ute etter lommeboka mi.

Selv om Morgan endelig har funnet en dame han stoler på, så forhaster han seg ikke.

- Jeg tar det rolig og suger på karamellen. Jeg har det ikke travelt.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Frierbrev fra Norge

At Morgan har sjarmert det svenske folk gjennom skjermen er ingen hemmelighet.

Da Se og Hør snakket med han i 2014 kunne han avsløre at han får frierbrev også fra norske kvinner. Morgan innrømmet derimot den gang at han ikke var på utkikk etter kjæreste, og at han trivdes best alene.

- Jeg får frierbrev fra Norge og Sverige. Men jeg er ikke så interessert i kjærlighet for øyeblikket. Jeg har levd dette morsomme livet, med reiser og tilbud en stund. Jeg har det mest morsomt når jeg er ute og danser for meg selv, fortalte han til Se og Hør den gang.

Vis mer

Ikke omgangsvenner

Det er ikke bare gjennom «Ullared» Morgan har blitt kjent for det norske folk. Duoen har også vært å se i programmene «Ut på tur med Morgan og Ola-Conny» og «Morgan og Ola-Conny gjør Norge».

Selv om de to gutta ofte er å se sammen, er ikke relasjonen mellom dem så nær som den fremstilles.

Overfor den svenske avisen Expressen har nemlig Ola-Conny avslørt at han og Morgan ikke er omgangsvenner på fritiden, til tross for at de gjennom ti sesonger med «Ullared» har blitt framstilt som sjelevenner.

LES OGSÅ: - Jeg vil ta livet mitt tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer