Lady Gaga:

Ukjente bilder får fansen til å måpe

Stjernen er nesten ugjenkjennelig på bilder fra tenårene.

UKJENTE BILDER: Nye bilder av en 13 år gammel Lady Gaga (32) får mange fans til å måpe. Bildene, som er nesten 20 år gamle, viser hvordan hun så ut da hun gikk i 7. klasse. Foto: NTB Scanpix
UKJENTE BILDER: Nye bilder av en 13 år gammel Lady Gaga (32) får mange fans til å måpe. Bildene, som er nesten 20 år gamle, viser hvordan hun så ut da hun gikk i 7. klasse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er få i dag som ikke vet hvem Lady Gaga (32) er. Den populære artistens karriere skjøt fart da hun i 2008 slapp låten «Just Dance», og for tiden er hun aktuell i storfilmen «A Star is Born», der hun spiller mot Bradley Cooper (44).

Til tross for at hun er flere ganger Emmy- og Grammy-vinnende for musikken sin, kan hun nå også kalle seg en prisvinnende skuespiller, og er forventet å ta hjem den gjeve Oscar-statuetten for sin rolle i «A Star is Born».

Ukjente bilder

Likevel vil mange hevde at hun er nesten like kjent for stilen sin, som for musikken og skuespillerferdighetene.

Det er få som har forandret stil så mange ganger som popikonet, og i 2010 skrev hun seg inn i motehistorien for alltid, da hun stilte i en kjole som var laget av oksekjøtt på MTV Video Music Awards.

Alt i alt er det vanskelig å ikke kjenne igjen Gaga når man ser henne.

Derimot er det nok ikke like mange som kjenner igjen superstjernen på bildene som nylig er blitt sluppet av blant annet Daily Mail.

På bildene fra 1999, som er hentet fra årboken på skolen hun gikk på, Convent of The Sacred Heart, er stjernen så godt som ugjenkjennelig.

En 13 år gammel Gaga, den gang kjent som Stefani, hadde mørkebrunt hår - en stor kontrast til de platinablonde lokkene mange er vant til å se henne med.

Før 32-åringen fra New York ble kjent som Lady Gaga, var hun en helt vanlig jente ved navn Stefani Joanne Angelina Germanotta. Bildene, som er tatt for nesten 20 år siden, viser en glad Stefani sammen med sine klassekamerater fra da hun gikk i 7. klasse.

- Tusen takk for at du trodde på meg

Etter at den nye storfilmen «A Star is Born» ble sluppet, har artisten ved flere anledninger takket motspilleren Bradley Cooper for å ha endret livet hennes.

Cooper er filmens regissør, manusforfatter, produsent og mannlige hovedrolleinnehaver.

HYLLET: Lady Gaga har hyllet sin motspiller Bradley Cooper for hans innsats i «A Star is Born» flere ganger etter at filmen kom ut, og de to skal ha fått et nært forhold. Foto: NTB Scanpix
HYLLET: Lady Gaga har hyllet sin motspiller Bradley Cooper for hans innsats i «A Star is Born» flere ganger etter at filmen kom ut, og de to skal ha fått et nært forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere denne måneden vant Gaga en pris for beste kvinnelige skuespiller på National Board of Review Awards, og under den 13 minutter lange takketalen var hun ikke gnien på ros til sin mannlige kollega.

- Jeg hadde ikke stått her oppe hvis det ikke hadde vært for deg, Bradley. Tusen takk for at du stolte nok på meg til å være den første kvinnelige hovedrollen i regissørdebuten din. Det har vært en enorm ære, sa hun fra scenen, før hun fortsatte:

- Tusen takk for at du trodde på meg. Takk for at du er den regissøren, visjonæren, motspilleren og vennen som du har vært.

Vis mer

Mental lidelse

I 2016 kunne Lady Gaga avsløre for første gang at hun lever med diagnosen posttraumatisk stresslidelse (PTSD). Det var i forbindelse med et besøk på et senter for hjemløse unge i LHBT-miljøet at avsløringen kom.

Ifølge The Guardian ble møtet med ungdommene filmet, og sendt på amerikansk TV.

- Jeg fortalte ungdommene at jeg lider av en alvorlig psykisk sykdom. Jeg lider av PTSD. Jeg har aldri fortalt noen om dette, men støtten fra leger, familien min og venner har reddet livet mitt, sier hun.

To år tidligere hadde artisten åpenhjertig avslørt i et radiointervju med Howard Stern at hun ble seksuelt misbrukt da hun var 19 år.

Overgriperen var 20 år eldre enn Gaga, og hun forsøker fortsatt å takle de vonde tankene rundt hendelsen.

- Jeg lever med en psykisk lidelse, og kjemper mot dette hver dag, sa Gaga, som ønsker å vise andre mennesker med lignende traumer at det likevel er mulig å leve et godt og normalt liv.

Forlovet med 50-åring

Til tross for et liv preget av rus, vold, overgrep og identitetskrise, ser det nå ut til at livet smiler på privaten - så vel som profesjonelt - for den populære artisten.

I 2017 kom nyheten om at hun hadde møtt sin nye flamme, Christian Carino (50), og i fjor kunne hun avsløre at paret er forlovet. Carino er et kjent navn i underholdningsbransjen, og jobber for det anerkjente agentbyrået CAA i Los Angeles.

I tillegg til Gaga representerer han også Hollywood-stjerner som Jennifer Lopez, Miley Cyrus, Justin Bieber, Zac Efron og Demi Lovato.

- Ingenting er mer isolerende enn det å være berømt. Jeg synes det er vanskelig, fordi jeg elsker folk så mye og det er vanskelig å omgås med dem på en ekte og ærlig måte. De vil enten ha noe fra meg, eller så ser de meg som noe jeg ikke er, har hun fortalt, ifølge E! News.

FORLOVET: I fjor kunne paret, som har vært sammen siden 2017, avsløre at de er forlovet, og de er sjeldent redde for å vise følelser i offentligheten. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: I fjor kunne paret, som har vært sammen siden 2017, avsløre at de er forlovet, og de er sjeldent redde for å vise følelser i offentligheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Som en konsekvens av dette har hun de siste årene vært svært privat om sitt eget liv, og har gitt særs få intervjuer, spesielt om kjærlighetslivet sitt.

I starten av forholdet med Carino var det kun fra scenen hun åpnet opp om sin kjærlighet for ham. Under en konsert fortalte 32-åringen at hun «er forelsket», og avslørte samtidig at hun føler seg svært trygg i Carinos selskap.

- Det beste med å være forelsket er at du har en person som du kan støtte deg til i tunge tider, fortalte hun fra scenen.

Vis mer

LES OGSÅ: - Dro på romantisk skogstur i høye hæler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer