<strong>STJAL SHOWET:</strong> Kvinnen i den blå kjolen bak Nicole Kidman har fått mye oppmerksomhet etter Golden Globes-utdelingen. Foto: Getty Images
STJAL SHOWET: Kvinnen i den blå kjolen bak Nicole Kidman har fått mye oppmerksomhet etter Golden Globes-utdelingen. Foto: Getty Images Vis mer

Golden Globe 2019:

«Ukjent» modell går viralt etter nattens prisutdeling

- Vennligst ta et sekund og sett pris på den virkelige helten fra Golden Globes.

Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag norsk tid var det duket for den prestisjetunge Golden Globe-utdelingen, som i år ble arrangert ved Beverly Hilton Hotel i Los Angeles.

En rekke kjente fjes tok turen til det stjernespekkede arrangementet, og før prisutdelingen gikk av stabelen tok kjendisene turen til den røde løperen - der presse og fotografer sto klare for å få tatt blinkskudd av dem.

Stjernene strålte på den røde løperen, og hadde tatt frem glitteret og den fargerike finstasen - i motsetning til i fjor, der mange hadde kledd seg opp i sorte kjoler og dresser for å støtte #metoo- og Time's Up-kampanjene.

Stjal showet

Det er derimot ikke de store kjendisene som har fått mest oppmerksomhet i etterkant av prisutdelingen. Et noe mer ukjent fjes har nemlig blitt lagt merke til av en rekke medier, deriblant People.

<strong>POSERER:</strong> I likhet med skuespiller Jamie Lee Curtis, har kvinnen i den blå kjolen tilsynelatende øvd på poseringen sin før prisutdelingen. Foto: NTB Scanpix
POSERER: I likhet med skuespiller Jamie Lee Curtis, har kvinnen i den blå kjolen tilsynelatende øvd på poseringen sin før prisutdelingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I bakgrunnen på en rekke rød løper-bilder av stjernene, har en ung kvinne i en blå kjole vekket stor oppsikt. Ifølge nettstedet mener mange at kvinnen stjal showet under nattens prisutdeling, der hun sto med et brett fylt med Fiji-vannflasker.

<strong>STJAL SHOWET:</strong> Kelleth Cuthbert er blitt avbildet i bakgrunnen av en rekke bilder fra den røde løperen. Her med Richard Madden. Foto: Getty Images
STJAL SHOWET: Kelleth Cuthbert er blitt avbildet i bakgrunnen av en rekke bilder fra den røde løperen. Her med Richard Madden. Foto: Getty Images Vis mer
<strong>BLIKK-KONTAKT:</strong> Cuthbert ser rett inn i kameraet på nesten alle bildene. Her med Lucy Boynton i forgrunnen. Foto: Getty Images
BLIKK-KONTAKT: Cuthbert ser rett inn i kameraet på nesten alle bildene. Her med Lucy Boynton i forgrunnen. Foto: Getty Images Vis mer

Kvinnen, som av Mirror er blitt identifisert som den kanadiske modellen Kelleth Cuthbert, har i ettertid fått det passende kallenavnet «The Fiji Water Girl».

Før prisutdelingen la modellen ut et bilde av seg selv på den røde løperen, og i ettertid har hun på sin Instagram-Story lagt ut flere skjermdumper fra ulike saker som er blitt skrevet om henne.

Not the worst way to spend a Sunday... #goldenglobesfijigirl #fijiwatergirl

A post shared by Kelleth Cuthbert (@kellethcuthbert) on

Vekker oppmerksomhet

Ifølge Mirror var modellens oppdrag å holde de celebre gjestene hydrert i løpet av kvelden. Det var også flere «Fiji-jenter» til stede, men disse har på ingen måte blitt like populære som Cuthbert.

<strong>JOBB:</strong> Det var flere jenter til stede på jobb for vannprodusenten Fiji, men disse fikk mindre oppmerksomhet enn Cuthbert - antakelig fordi de ikke gjorde like mye ut av seg. Her er en av dem avbildet i bakgrunn av skuspiller Emmy Rossum. Foto: NTB Scanpix
JOBB: Det var flere jenter til stede på jobb for vannprodusenten Fiji, men disse fikk mindre oppmerksomhet enn Cuthbert - antakelig fordi de ikke gjorde like mye ut av seg. Her er en av dem avbildet i bakgrunn av skuspiller Emmy Rossum. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens de andre jentene holdt seg relativt anonyme på den røde løperen, har nemlig mange bitt seg merke i at modellen - i tillegg til å stå rett bak kjendisene da de ble avbildet - ser rett inn i kameraet på alle bildene.

- «The Fiji Water Girl» serverer blikk. Mulighetssøking på sitt beste, skriver en bruker på Twitter til bilder av modellen.

- Vennligst ta et sekund og sett pris på den virkelige helten fra Golden Globes: «The Fiji Water Girl», skriver en annen.

Også vannprodusenten Fiji, som ansatte modellen for anledningen, har lagt ut et humoristisk innlegg på Instagram.

- Prisen for beste støttende skuespiller i alle filmer går til ... #Fijiwatergirl.

Kritiske til flaskevann

Til tross for at det kan se ut til at mange finner bildene av modellen fra prisutdelingen underholdende, er det også flere som har reagert på bruken av plastflasker på arrangementet.

- Ikke la «The Fiji Water Girl» distrahere dere fra det faktum at med mindre du ikke har noe annet alternativ, så er plastflasker en fryktelig ting for miljøet, har en bruker skrevet på Twitter.

Også i kommentarfeltene på bilder av modellen påpeker flere dette.

Vannprodusenten Fiji har også tidligere høstet kritikk fra BBC for å tappe vann fra en øygruppe der en tredjedel av befolkningen ikke har tilgang på rent drikkevann.

Snek seg inn bakveien

Cuthbert var i celebert selskap natt til mandag, men en som ikke var å se på den røde løperen i forkant av prisutdelingen var Taylor Swift (28).

Popstjernen overrasket nemlig mange da hun dukket opp uanmeldt, etter å ha sneket seg inn bakveien. Både People og Cosmopolitan har omtalt saken.

Da tiden var inne for at prisen for årets beste originale låt skulle deles ut, dukket stjerneartisten opp på scenen sammen med skuespiller Idris Elba (46).

I en lekker, sort kjole signert Versace, delte hun ut prisen til Lady Gaga (32), som står bak hiten «Shallow» fra den populære filmen «A Star Is Born».

Etter at prisen var delt ut, forsvant sangeren igjen. Den overraskende opptredenen fikk mange til å lure på hvorfor hun ikke dukket opp på rød løper, spesielt siden kjæresten hennes var å se på den fargesterke matten utenfor Beverly Hilton Hotel.

Kilder har uttalt at 28-åringen ble observert mens hun snek seg inn på hotellet midt under prisutdelingen.

LES OGSÅ: - Kunne ikke hatt en bedre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer