Harlem Alexander og Jan Thomas:

Ukjent drama: - Fikk helt panikk

Avslører at han hadde lyst til å kaste inn håndkleet.

REALITYDRAMA: Harlem Alexander avslører hva som skjedde i kulissene under realitydeltakelsen. Foto: Discovery +
REALITYDRAMA: Harlem Alexander avslører hva som skjedde i kulissene under realitydeltakelsen. Foto: Discovery + Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For snart tre år siden fulgte hundretusenvis av nordmenn spent med når kjendisstylist, Jan Thomas (55), lette etter kjærligheten på TV.

I programmet «Jan Thomas søker drømmeprinsen» datet 55-åringen tolv menn i håp om å finne en å dele livet sitt med. En av «frierne» var Halden-mannen Harlem Alexander (35).

Selv om Jan Thomas til slutt valgte 35-åringen, var det ikke en selvfølge at de ble stående som et par i finalen. I podkasten «G-punktet» avslører Halden-mannen at han på et tidspunkt fortalte produksjonen at han ønsket å trekke seg fra realityprogrammet.

Overfor Se og Hør forklarer «drømmeprinsen» nærmere om da produksjonen ble snudd på hodet.

Ble ringt av produksjonen

Allerede før realitydeltakelsen ble et faktum fikk Harlem høre at kjendisstylisten hadde vært en perfekt kjærestekandidat for 35-åringen.

- Jeg kommer på jobb en dag, og min gamle sjef er jo superfan av podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner». Hun kom til meg og bare: «Harlem, du må date Jan. Han er bare helt fantastisk og han er så morsom. Han er helt perfekt for deg!».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer