UKJENT DATTER: Rockestjernen Rod Stewart har siden 2008 jobbet med å bli gjenforent med datteren han adopterte bort, da han var 18 år gammel. Foto: FameFlynet
UKJENT DATTER: Rockestjernen Rod Stewart har siden 2008 jobbet med å bli gjenforent med datteren han adopterte bort, da han var 18 år gammel. Foto: FameFlynet Vis mer

Ukjent datter er eldre enn kona

Rod Stewarts sønn Aiden (2) har fått en 48 år eldre storesøster.

Publisert
SEOGHØR.NO: Rockestjernen Rod Stewart (68) er like kjent for sine fire ekteskap og store barneflokk, som hitlåter som «Maggie May» og «Sailing».

De seneste tilskuddene til familien - som Stewart har hevdet blir hans siste barn - er sønnene Alastair og Aiden. De har han med sin fjerde kone, Penny Lancaster (43).

Ble pappa som 18-åring
Men siden 2008 har Stewart også fått kontakt med et barn som har vært ukjent for offentligheten. Som 18-åring ble han pappa for første gang til datteren Sarah, men valgte sammen med kjæresten Sue Boffey å adoptere henne bort.

Først etter dødsfallet til sin adoptivmor tok Sarah kontakt med rockestjernen og resten av hans familie. Nå sier Stewart at forholdet mellom dem er bedre enn noensinne.

- Vi har begynt å kalle hverandre far og datter. Det var tøft, fordi jeg hjalp ikke til med å skifte bleier på henne, følge henne til skolen eller hjelpe henne med leksene, sier han til The Independent.

Skrev sang om forholdet
På sin nye plate «Time» har han skrevet sangen «Brighton Beach» om forholdet til Sarahs mor.

- Sangen handler om min første kjærlighet, Sue Boffey. Hun var mor til mitt første barn, som ble adoptert vekk fordi vi ikke eide nåla i veggen, sier Stewart.

I tillegg til Sarah er Stewart far til Kimberley (33), Sean (32), Ruby (25), Renee (20), Liam (18), Alistai (7) og Aiden (2).

Datteren er sju år eldre enn kona
Stewarts nåværende kone Penny Lancaster er sju år yngre enn hans eldste datter, men Stewart sier det ikke har hatt noe å si for hans forhold til sin ukjente datter.

- Penny er min engel og frelser. Det at hun er så flink til å lytte, gjør forholdet vårt så sterkt, sier han til The Independent.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer