Ukens beste DVD-filmer

Her har du ukens beste video-filmer.

Publisert
Sist oppdatert

1. ”V for Vendetta”
Vi tipper dette blir en stor hit på DVD for alle de som likte Matrix-filmene (selv de to siste bommertene). Spennende film med en usedvanlig dyktig Natalie Portman i hovedrollen.
Terning:  4


2. “The New World”
Terrence Maliks hypnotiserende film om livet til Pocahontas på den tiden USA fødtes som nasjon. Vakkert og spennende fra den genierklærte regissøren.
Terning:  4


3. ”Walk the Line”
Er du ennå ikke mettet på Johnny Cashs liv og leven, er denne filmen verdt mer enn en titt. Går for trediskboksen og få masse ekstramateriale.
Terning:  5


4. ”Nanny McPhee”
Ungene vil like denne filmen om den litt utradisjonelle guvernanten Nanny McPhee. De voksne? Hmm....
Terning:  3


5. ”Sophie Scholls siste dager”
Den naturlige ”oppfølgeren” for de hundretusener av nordmenn som så ”Der Untergang”. Dette sterke dramaet handler om den tyske studinen som ledet an et opprør mot Hitler.
Terning:  5


6. ”Sinus”
Rølpet, rotete og rent teknisk sett ganske ustø, men denne norske ultralavbudsjettsfilmen har mer hjerte enn det meste av det som settes opp av norske filmer.
Terning:  4


7. “The Searchers”
Vi får være litt arrogante: har du ikke sett mesterverket til John Ford, har du ikke sett western. Sjangerens beste! John Wayne overgikk aldri denne komplekse rollen.
Terning:  6


8. ”The Dirty Dozen”
Lee Marvin er en Filmmix største favoritter, og i denne -  er det lov å si det? – herlig underholdende krigsfilmen er han tøffere enn noensinne. Den gang menn var menn og Brad Pitt var en fireårig drittunge.
Terning:  5

9. ”Wolf Creek”
Begynner rolig og nesten litt sedat, så... bryter helvete løs. Grusomt ubehagelig skrekkfilm om australsk ungdom som møter mannen fra helvete i ingenmannsland.
Terning:  4


10. “Failure to Launch”
Matthew McConaughey og Sarah Jessica Parker i dustete romantisk komedie. Han bor hjemme hos mamma og pappa. Hun skal få han ut. NB! Hvorfor er det bare jenter som synes Parker er pen?
Terning:  2

I samarbeid med:
Filmweb.no Mix Scene 1 Pioneer

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer