Jessica Simpson:

Uheldig toalettbesøk for den høygravide popstjernen

Deler svangerskapsplagene sine på humoristisk vis med fansen.

UHELDIG TOALETTBESØK: Høygravide Jessica Simpson blir hyllet av fansen for å dele de uheldige og morsomme øyeblikkene under graviditeten. Tirsdag delte 38-åringen nok et øyeblikk på Instagram etter et toalettbesøk som ikke gikk helt etter planen. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump, Instagram
UHELDIG TOALETTBESØK: Høygravide Jessica Simpson blir hyllet av fansen for å dele de uheldige og morsomme øyeblikkene under graviditeten. Tirsdag delte 38-åringen nok et øyeblikk på Instagram etter et toalettbesøk som ikke gikk helt etter planen. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump, Instagram Vis mer
Publisert

Den høygravide popstjernen Jessica Simpson (38), som venter sitt tredje barn, slutter ikke å overraske med å dele morsomme øyeblikk og erfaringer med følgerne sine under graviditeten.

På begynnelsen av året tryglet 38-åringen fansen om hjelp etter at hun delte et bilde av den hovne foten sin på Instagram. I kommentarfeltet strømmet det inn med erfaringer og råd fra andre mødre og gravide.

View this post on Instagram

Any remedies?! Help!!!!

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Ødela toalettet

Denne gangen er det derimot ikke råd Simpson søker, men heller en advarsel til andre gravide kvinner.

På tirsdag delte nemlig den vordende moren en uheldig hendelse - som utspant seg på toalettet - med følgerne sine.

- Advarsel, ikke len deg bakover på toalettet når du er gravid, skrev 38-åringen, og la ved et bilde hvor hun holder opp et ødelagt toalettsete.

I kommentarfeltet blir stjernen hyllet for at hun har et humoristisk syn på alle plagene og hendelsene som kan oppstå under en graviditet.

- Du er virkelig et friskt pust, kommenterer en.

- Jeg elsker at du er så åpen og ekte, og at du ikke er redd for å vise det, kommenterer en annen.

- Jeg elsker all humoren din om graviditeten. Du får oss alle til å føle oss normale, kommenterer en tredje.

Det viser seg også at Simpson ikke er alene om å ha ødelagt toalettsetet under graviditeten. Flere av følgerne skriver at de selv har opplevd det samme.

Artikkelen fortsetter under.

Sliter med syreplager

Det var ikke bare det uheldige toalettbesøket 38-åringen delte med følgerne sine tirsdag. Hun kunne også fortelle at hun sliter med kraftige syreplager som følge av graviditeten.

Dette skal ha blitt så ubehagelig at Simpson så seg nødt til å kjøpe en ny lenestol, da hun ikke lenger får sove i sin egen seng.

Ifølge NHI betegnes syreplager på fagspråket som gastroøsofageal refluks eller bare refluks. Med syreplager menes halsbrann eller brystbrann og sure oppstøt. Noen plages også med sviende smerter oppunder mellomgulvet. Refluksplager er svært vanlige, og de fleste mennesker opplever dette i blant.

Sammen med avsløringen om syreplagene, publiserte popstjernen et Instagram-bilde som viser 38-åringen liggende i den nye lenestolen, iført komfortable klær - og med en tommel opp.

Til tross for flere ubehagelige måneder som gravid, skrev Simpson nylig på Instagram at det som får henne gjennom graviditeten er tanken på at de snart skal få et nytt tilskudd i familien.

Avslørte babynavnet

I slutten av januar ble det holdt en babyshower for Simpson, og den vordende moren delte en rekke bilder og videosnutter fra feiringen på Instagram.

En rekke amerikanske medier meldte at 38-åringen samtidig avslørte navnet til sin ufødte datter på festen.

På flere av bildene skrev nemlig Simpson «Birdie's Nest», som kan oversettes til «Birdies rede», og ifølge Us Weekly er det nettopp Birdie som er navnet på babyen.

På bildene poserer 38-åringen sammen med sin mor, Tina (59), søsteren Ashlee Simpson (34), hennes datter Jagger (3), og sin egen datter Maxwell. Alle kledd i nydelige blomsterkreasjoner og/eller botanisk print.

View this post on Instagram

💚 Birdie’s Nest 💚

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Bestemor Tina, som kalles «Gigi» av barnebarna, omtalte også den ufødte jenta som Birdie i et innlegg på sin Instagram-profil:

- Mitt eldste barnebarn #MaxiDrew og Gigi feirer babyen vår Birdie! Tusen takk for en vakker dag.

Ifølge en venn av Simpson, som Entertainment Tonight snakket med, er Birdie et familienavn.

- Hun elsket navnet og synes det er supersøtt, hevdet kilden overfor nettstedet.

Vis mer Vis mer

Venninnene er bekymret

I november kom det for øvrig frem at venninnene til den gravide 38-åringen angivelig er bekymret for at hun presser seg selv for hardt under graviditeten, ifølge RadarOnline.

- Hun insisterer på at hun skal klare det, og sier at hun håndterer en graviditet bedre enn folk flest. Men hun burde ikke fly så sent i graviditeten, og burde heller ikke sprade rundt i høye hæler, når hun er i siste trimester, fortalte en kilde til nettstedet.

HØYE HÆLER: Vennene til Jessica Simpson skal blant annet være bekymret over at stjernen sprader rundt i høye hæler mens hun er gravid. Her avbildet i novbember. Foto: NTB scanpix
HØYE HÆLER: Vennene til Jessica Simpson skal blant annet være bekymret over at stjernen sprader rundt i høye hæler mens hun er gravid. Her avbildet i novbember. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge NHI er det trygt for gravide å reise med fly inntil omtrent fire uker før termin. Lengre flyreiser kan imidlertid være forbundet med økt risiko for blodpropp, og bør derfor diskuteres med lege før avreise.

Gravide advares imidlertid mot å gå med høye hæler, både fordi bruk av feil fottøy under graviditeten kan føre til fot-, ben- og ryggproblemer, men også fordi sjansen for å falle øker, ifølge BBC.

HØYGRAVID: Jessica Simpson venter sitt tredje barn med ektemannen Eric Johnson. Her avbildet sammen med ektemannen i januar. Foto: NTB scanpix
HØYGRAVID: Jessica Simpson venter sitt tredje barn med ektemannen Eric Johnson. Her avbildet sammen med ektemannen i januar. Foto: NTB scanpix Vis mer

Vennene skal for øvrig også være bekymret over kostholdet til den tidligere popstjernen, og mener at hun ikke passer på verken sin egen eller babyens helse.

- Hun har spist dårlig mat under hele graviditeten, sa kilden og la til:

- Hun kunne virkelig ha trengt hvile og en endring av rutinene sine. Om hun fortsetter slik, kommer hun til å bli utbrent eller i hvert fall ha noen ekstremt stressende måneder foran seg.

Når man er så langt i svangerskapet som i tredje trimester, er det også viktig å passe på kostholdet, ifølge Helsenorge.no. Det er viktig med sunne og regelmessige måltider, og en best mulig sammensetning av ulike næringsstoffer.

Vis mer

LES OGSÅ: - Ingen gravid kvinne poserer slik

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer