- Uheldig at det ble sånn

Kjendisstylisten er redd for at folk skal bli lei ham.

UHELDIG: Jan Thomas har vært å se i tre ulike tv-programmer i høst, og innrømmer at det var «litt uheldig».  Foto: Anders Myhren/Seher.no
UHELDIG: Jan Thomas har vært å se i tre ulike tv-programmer i høst, og innrømmer at det var «litt uheldig». Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
 Se videointervju med Jan Thomas nederst i saken!

SEHER.NO: Forrige uke sendte TV 2 den siste episoden av årets sesong av makeoverprogrammet «Happy Day». Og avslutningen ble selvsagt feiret av programleder og kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby (43), som snart skal i gang med innspillingen av en ny sesong for TV 2.

Siden han flyttet tilbake til Norge fra LA for ni år siden har 43-åringen rukket å bli en av landets mest omtalte kjendiser, og har vært å se i programmer som  «Fra Hollywood til Parkveien», «Ja, vi elsker Hollywood», «Top Model» og «Skal vi danse». 

I høst har han også vært i vinden, og i tillegg til «Happy Day» er han også å se i stylingprogrammet «Modell på 1 dag» på FEM og har vært blant kjendisdeltagerne i «4-stjerners reise» på TVNorge.

Til Seher.no innrømmer tv-profilen at det har blitt litt mye «Jan Thomas» de siste månedene, og at han har vært bekymret for at tv-seerne skal bli lei av ham.

- Det er helt klart at de tankene har streifet meg. Men jeg tenker at det er viktig å få frem for seerne at i vår bransje så får man tilbud. Det var ikke sånn at jeg fikk tre telefoner på samme dag og tenkte: «dette er en god idé», sier han til Seher.no: 

- «Happy Day» har jeg brukt mye tid på å forme, og TV 2, Dinamo og jeg brukte masse tid på å få avtalen på plass. Når det gjelder «4-stjerners reise» fikk jeg det tilbudet for ett år siden, og sa ja. Og «Modell på 1 dag» fikk jeg tilbud om rett etter jul. Så har det vært en heftig dialog mellom kanalene slik at showene ikke skulle gå samtidig. Jeg synes kanskje det var litt uheldig at alt skjedde på én gang denne høsten. Jeg skulle likt at det ble mer spredd ut. Men fra og med neste år er jeg bare å se på TV 2.

Selv om han har medvirket i en lang rekke tv-programmer, hevder kjendisstylisten at han ikke har for vane å se seg selv på skjermen. Derfor har han heller ikke rukket å «gå lei» seg selv riktig enda.

- Helt ærlig, i min karriere, så tenker jeg «hva er det jeg har sett av meg selv på tv?». Jo, det er én ting og det er «Happy Day», for det er faget mitt. Jeg ser på programmet fordi jeg ønsker å bli flinkere i faget mitt, flinkere som programleder, så jeg se på det. Sett bort fra det ser jeg sjelden, eller aldri meg selv på tv, smiler han.

Den nye sesongen av «Happy Day» blir å se på TV 2 fra januar 2011.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:- Folk trodde jeg kom hjem til Norge for å dø


 Se videointervju med Jan Thomas nedenfor:[obj:media:9133]