Kourtney Kardashian og Travis Barker:

- Ugyldig ekteskap

Full forvirring etter bryllup.

GIFT?: Flere kilder hevdet tirsdag at Kourtney Kardashian og Travis Barker hadde giftet seg. Nå har imidlertid kildene snudd. Foto: Robert O' Neil / Splash News / NTB
GIFT?: Flere kilder hevdet tirsdag at Kourtney Kardashian og Travis Barker hadde giftet seg. Nå har imidlertid kildene snudd. Foto: Robert O' Neil / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag denne uken kom nyheten om at realitystjerne Kourtney Kardashian (42) og kjæresten Travis Barker (46) hadde tatt forholdet ett steg videre.

Det har lenge versert rykter om at et bryllup var rett rundt hjørnet for paret, som forlovet seg i oktober, og denne uken tok de endelig grep.

Paret skal nemlig ha gitt hverandre sine ja i Las Vegas, bare kort tid etter årets Grammy-utdeling.

Nå melder imidlertid flere at bryllupet skal ha vært av det ugyldige slaget.

- Ugyldig

Det var TMZ som først kunne melde at paret hadde giftet seg i et kapell i gamblerbyen. De skrev blant annet at det ikke skal ha vært lov å ta bilder under seremonien, men duoen skal ha hatt med seg egen fotograf og livvakter.

En rekke kilder knyttet til paret hevdet også overfor nettstedet at paret hadde en ekteskapslisens og presenterte den for kapellets eier, som også var vitne til bryllupet.

Det viser seg å ikke stemme, skal vi tro andre kilder.

TMZ har oppdatert sin opprinnelige sak, og skriver nå at kilder nær paret opplyser om at de ikke hadde lisens. Det betyr i så fall at heller ikke ekteskapet er gyldig. Det samme skriver Page Six.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.