Kourtney Kardashian og Travis Barker:

- Ugyldig ekteskap

Full forvirring etter bryllup.

GIFT?: Flere kilder hevdet tirsdag at Kourtney Kardashian og Travis Barker hadde giftet seg. Nå har imidlertid kildene snudd. Foto: Robert O' Neil / Splash News / NTB
GIFT?: Flere kilder hevdet tirsdag at Kourtney Kardashian og Travis Barker hadde giftet seg. Nå har imidlertid kildene snudd. Foto: Robert O' Neil / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag denne uken kom nyheten om at realitystjerne Kourtney Kardashian (42) og kjæresten Travis Barker (46) hadde tatt forholdet ett steg videre.

Det har lenge versert rykter om at et bryllup var rett rundt hjørnet for paret, som forlovet seg i oktober, og denne uken tok de endelig grep.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Paret skal nemlig ha gitt hverandre sine ja i Las Vegas, bare kort tid etter årets Grammy-utdeling.

Nå melder imidlertid flere at bryllupet skal ha vært av det ugyldige slaget.

- Ugyldig

Det var TMZ som først kunne melde at paret hadde giftet seg i et kapell i gamblerbyen. De skrev blant annet at det ikke skal ha vært lov å ta bilder under seremonien, men duoen skal ha hatt med seg egen fotograf og livvakter.

En rekke kilder knyttet til paret hevdet også overfor nettstedet at paret hadde en ekteskapslisens og presenterte den for kapellets eier, som også var vitne til bryllupet.

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian fløy på hverandre i en episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

Det viser seg å ikke stemme, skal vi tro andre kilder.

TMZ har oppdatert sin opprinnelige sak, og skriver nå at kilder nær paret opplyser om at de ikke hadde lisens. Det betyr i så fall at heller ikke ekteskapet er gyldig. Det samme skriver Page Six.

- De hadde en seremoni, men det er ikke lovlig på papiret, deler en kilde med sistnevnte nettsted.

Foreløpig har verken Kardashian eller Barker uttalt seg om bryllupet.

LES OGSÅ: Gjenforent etter dramaet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer