«Ugly Betty» gifter seg

TV-stjernen får endelig sin drømmeprins.

GIFTER SEG: America Ferrera - her i sin populære rolle fra TV-serien «Ugly Betty» - har opplevde mange kjærlighetsforviklinger på TV-skjermen - men privat går alt på skinner for den nyforlovete skuespilleren. Foto: TV NORGE
GIFTER SEG: America Ferrera - her i sin populære rolle fra TV-serien «Ugly Betty» - har opplevde mange kjærlighetsforviklinger på TV-skjermen - men privat går alt på skinner for den nyforlovete skuespilleren. Foto: TV NORGE Vis mer
SEHER.NO:  America Ferrera (26) har i mange år jaktet på den rette mannen i rollen som Betty Suarez i TV-serien «Ugly Betty», men privat har skuespilleren for lengst funnet drømmeprinsen.

Den populære skuespilleren har i flere år vært sammen med filmmakeren Ryan Piers Williams (29), og nå har paret bestemt seg for å gifte seg!

Duoen, som møttes da de begge studerte ved University of Southern California, avslørte den glade nyheten onsdag under filmfestivalen i Edinburgh, hvor America viste fram en stor diamantring, ifølge Us Magazine.

I tillegg til rollene som mann og kone, jobber paret for tiden også sammen. America spiller hovedrollen i forlovedens nye film «The Dry Land» som for tiden er aktuell på amerikanske kinoer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
«Ugly Betty»-stjerne venter barn