Jocelyn Wildenstein:

Ugjenkjennelig

«Kattekvinnen» er knapt til å kjenne igjen på nye bilder.

KATTEKVINNEN: Jocelyn Wildenstein og forloveden Lloyd Klein dukket opp på New York Fashion Week, og bildene i ettertid har fått oppmerksomhet. Foto: Ouzounova / SplashNews.com/NTB
KATTEKVINNEN: Jocelyn Wildenstein og forloveden Lloyd Klein dukket opp på New York Fashion Week, og bildene i ettertid har fått oppmerksomhet. Foto: Ouzounova / SplashNews.com/NTB Vis mer
Publisert

Sosietetskvinnen Jocelyn Wildenstein (82), bedre kjent som «Kattekvinnen», har gjennom årene vekket stor oppsikt med store ansiktsforandringer.

82-åringen, som er født i Sveits, har nemlig brukt spinnville summer på å «fikse» på utseendet, til tross for at hun selv hevder det er en naturlig look.

Nå deler Wildenstein nye bilder, som har fått flere til å måpe, ifølge DailyMail.

Ugjenkjennelig

Senest i juli publiserte 82-åringen et bilde på Instagram, som åpenbart var redigert, for sine 1,2 millioner følgere. I månedene etter har hun også delt flere liknende bilder.

Nå har hun gjort det igjen, til både ris og ros fra følgerne.

Bildet er tatt i forbindelse med motehuset Fendis New York Fashion Week-show, og hun poserer sammen med supermodell Bella Hadid (25) og forloveden Lloyd Klein (55). Sistnevnte er heller ikke så lett å kjenne igjen på bildet.

Flere følgere omtalter sosietetskvinnen som en «legende», mens andre påpeker at det kun er snakk om Photoshop.

Huden hennes er nemlig kraftig glattet ut, og sammenliknet med bilder tatt av profesjonelle fotografer samme kveld er det ikke helt enkelt å kjenne igjen 82-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer