Jocelyn Wildenstein:

Ugjenkjennelig

«Kattekvinnen» er knapt til å kjenne igjen på nye bilder.

KATTEKVINNEN: Jocelyn Wildenstein og forloveden Lloyd Klein dukket opp på New York Fashion Week, og bildene i ettertid har fått oppmerksomhet. Foto: Ouzounova / SplashNews.com/NTB
KATTEKVINNEN: Jocelyn Wildenstein og forloveden Lloyd Klein dukket opp på New York Fashion Week, og bildene i ettertid har fått oppmerksomhet. Foto: Ouzounova / SplashNews.com/NTB Vis mer
Publisert

Sosietetskvinnen Jocelyn Wildenstein (82), bedre kjent som «Kattekvinnen», har gjennom årene vekket stor oppsikt med store ansiktsforandringer.

82-åringen, som er født i Sveits, har nemlig brukt spinnville summer på å «fikse» på utseendet, til tross for at hun selv hevder det er en naturlig look.

Nå deler Wildenstein nye bilder, som har fått flere til å måpe, ifølge DailyMail.

EKSTREMT: Natasha Crown har allerede utført seks rumpeoperasjoner. Nå planlegger hun sin sjette. Video: Instagram / Youtube / DailyStar. Reporter: Celina Morken Vis mer

Ugjenkjennelig

Senest i juli publiserte 82-åringen et bilde på Instagram, som åpenbart var redigert, for sine 1,2 millioner følgere. I månedene etter har hun også delt flere liknende bilder.

Nå har hun gjort det igjen, til både ris og ros fra følgerne.

Bildet er tatt i forbindelse med motehuset Fendis New York Fashion Week-show, og hun poserer sammen med supermodell Bella Hadid (25) og forloveden Lloyd Klein (55). Sistnevnte er heller ikke så lett å kjenne igjen på bildet.

Flere følgere omtalter sosietetskvinnen som en «legende», mens andre påpeker at det kun er snakk om Photoshop.

Huden hennes er nemlig kraftig glattet ut, og sammenliknet med bilder tatt av profesjonelle fotografer samme kveld er det ikke helt enkelt å kjenne igjen 82-åringen.

UTE PÅ VIFT: Jocelyn Wildenstein dukket opp på New York Fashion Week med forloveden Lloyd Klein. Foto: Ouzounova / SplashNews.com / NTB
UTE PÅ VIFT: Jocelyn Wildenstein dukket opp på New York Fashion Week med forloveden Lloyd Klein. Foto: Ouzounova / SplashNews.com / NTB Vis mer

Nekter for operasjon

Det var senest i 2018 at 82-åringen hevdet at hun aldri hadde lagt seg under kniven. Det gjorde hun i et intervju med DailyMailTV.

Wildensteins operasjonsreise begynte allerede året hun giftet seg med eksmannen Alec Wildenstein. Det skal ha vært som følge av at hun mente at ektemannens øyne så «hengete» ut, og de fikk derfor begge utført et øyeløft, ifølge Vanity Fair.

Alec Wildenstein, som døde i 2008, og flere av vennene hennes mistenkte en periode at hun ønsket å likne en gaupe.

GAUPE?: Flere av Wildensteins venner hevdet at hun ønket å likne et katteliknende dyr. Her avbildet i 1998. Foto: Ken Towner / Evening Standard / REX / NTB
GAUPE?: Flere av Wildensteins venner hevdet at hun ønket å likne et katteliknende dyr. Her avbildet i 1998. Foto: Ken Towner / Evening Standard / REX / NTB Vis mer

- Gaupen har perfekte øyne, uttalte hun selv til Vanity Fair, men hevdet videre at ansiktet hennes var naturlig.

- Hvis jeg viser deg bilder av bestemoren min, kommer du til å se disse øynene - katteøyne - og høye kinnben.

Ifølge eskperter til DailyMail har «Kattekvinnen» fått utført operasjoner på alt fra øyelokk, øyenbryn og lepper, til hake og kinn.

OPERASJON: Richard Liedholm fra «Ex on the Beach» får gjennomført hårtransplantasjon. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Arrestert

82-åringen har to barn, som hun fikk med eksmannen gjennom 19 år, datteren Diane (42) og sønnen Alec Jr. (41). Forholdet med Wildenstein endte i 1999.

I dag er hun i en tilsynelatende lykkelig forhold med den kanadiske moteskaperen Lloyd Klein, som hun forlovet seg med i 2017. Den gang hadde de vært i et forhold i rundt 15 år.

Forholdet har imidlertid ikke alltid vært en dans på roser, etter at begge parter ble pågrepet for vold mot hverandre i 2016 og 2017.

- Lloyd kan være veldig lidenskapelig. Han kan være litt røff, sa hun etter pågripelsen, ifølge DailyMail.

LES OGSÅ: - Rumpa kan sprekke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer