«House of Gucci»:

- Ugjenkjennelig

I den kommende filmen «House of Gucci», vekker stjernen oppsikt med et svært annerledes utseende.

HOUSE OF GUCCI: Store navn som Lady Gaga, Adam Driver og Jared Leto spiller i den nye serien «House of Gucci». Video/«House of Gucci» Official Trailer. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-skuespiller og musiker Jared Leto (49) har så langt hatt en svært innholdsrik karriere. Han spilte rollen som Jordan Catalano i TV-serien «Angela» på 90-tallet, og har siden spilt i en rekke filmer, blant annet «Suicide Squad» og «Fight Club».

Skuespilleren har vunnet over 50 priser for sitt arbeid.

Oscar-vinneren er nå klar for filmen «House of Gucci», som lanseres 24. november i USA. Filmen er basert på hvordan Gucci-familien bygget opp et forretningsimperium.

2014: Det er slik man er vant til å se superstjernen Jared Leto. Her er han avbildet under Oscar-utdelingen i 2014, der han vant pris. Foto: Stewart Cook / REX / NTB
2014: Det er slik man er vant til å se superstjernen Jared Leto. Her er han avbildet under Oscar-utdelingen i 2014, der han vant pris. Foto: Stewart Cook / REX / NTB Vis mer

Traileren og filmplakaten ble nylig sluppet. Leto har tydelig tilbragt flere timer i sminkestolen. Han har både fått bart, og en ganske annen frisyre enn vi er vant til å se han med. Han ser også en god del år eldre ut.

US Magazine og Billboard skriver at Leto ser ugjenkjennelig ut.

FORVANDLES: Den kjente skuespilleren Anne Hathaway er nesten ikke til å kjenne igjen i nyinnspillingen av Roald Dahls «Heksene». Vis mer

Trender på Twitter

I filmen portretterer Leto karakteren Paulo Gucci, som er fetteren til hovedrollen Maurizio.

Etter traileren ble sluppet har flere tatt til Twitter, og mange av kommentarene går på Letos utseende.

Inspirert av Gucci-familien

Filmen regisseres av den 83 år gamle regissøren Ridley Scott. Han har tidligere hatt regi på blant annet «Gladiator» og «Blade Runner».

Andre skuespillere i filmen er blant andre Adam Driver (37) i hovedrollen som Maurizio Gucci, Lady Gaga (35) som Patrizia Reggiani, og Al Pacino (81) i rollen som Aldo Gucci, Maurizios onkel.

En av personene filmen er inspirert av er Patrozoa Reggiani, som spilles av Lady Gaga. «House of Gucci» blir hennes første film siden «A Star is Born» i 2018, der hun fremførte «Shallow» som sikret henne Oscar for beste låt.

«THE HOLIDAY»: Det er ingen tvil om at «The Holiday» er et absolutt must for mange før jul, men hvordan ser stjernene egentlig ut i dag? Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Irritert

Reggiani ble dømt for å ha hyret en leiemorder til å drepe hennes eksmann, Maurizo. Hun ble løslatt i oktober 2016 etter 18 år i fengsel.

Reggiani er ikke fornøyd med at filmen blir laget

- De stjeler identiteten til en familie for å profitere, for å øke inntekten til Hollywood-systemet, sa hun til nyhetsbyrået AP tidligere i år.

Hun kom også med et stikk til Lady Gaga.

- Jeg er irritert over at Lady Gaga spiller meg i den nye Ridley Scott-filmen uten å være høflig nok til å komme og møte meg, sa Reggiani til det italienske nyhetsbyrået Anza.

HISTORISK: Skuespiller Renate Reinsve historisk under filmfestivalen i Cannes. Dagbladets filmanmelder Inger Merete Hobbelstad mener dette er viktig for norsk film. VIDEO: Canal + Vis mer

LES OGSÅ: Se, så stor hun har blitt!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer